Robbie Williams: Το σεξ μετά τον γάμο μειώνεται - Οι εθισμοί, η κατάθλιψη και η σεξουαλικότητά του - 49% ομοφυλόφιλος

Τα ναρκωτικά, η κατάθλιψη και η σεξουαλικότητα του τραγουδιστή!

Ο τραγουδιστής Robbie Williams αποκάλυψε ότι δεν έχει συχνή σεξουαλική δραστηριότητα μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του Ayda Field. Το πρώην μέλος του συγκροτήματος "Take That" αποκάλυψε ότι κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, οι οποίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογική του κατάσταση, με αποτέλεσμα να μειωθεί η σεξουαλική του δραστηριότητα και η λίμπιντο.

Σε κοινή συνέντευξη, το ζευγάρι εξήγησε ότι αυτή η κατάσταση δεν επηρεάζει αρνητικά τη σχέση τους. Ο Robbie Williams δήλωσε στην εφημερίδα "Sun" ότι: "Είναι γνωστό ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μετά τον γάμο μειώνεται. Αυτό ισχύει για όλους. Είχα λάβει τεστοστερόνη για κάποιο διάστημα, αλλά επειδή είμαι εθισμένος, έπρεπε να σταματήσω. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, κάναμε πολύ σεξ. Ήμασταν αχόρταγοι. Αυτό αντικατοπτρίζει πόσο έντονη ήταν η επιθυμία μας ο ένας για τον άλλον. Μας λείπει αυτό, ήταν μια περίοδος διασκέδασης."

Παράλληλα, ο Robbie Williams αποκάλυψε ότι οι ενέσεις τεστοστερόνης είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογική του κατάσταση, προκαλώντας επιδείνωση της κατάθλιψής του.

Η μάχη με την κατάθλιψη και ο εθισμός στα ναρκωτικά

Ο Williams φέρεται να έχει έχει δώσει μάχες με τις ψυχικές ασθένειες, την παχυσαρκία, θέματα αυτοεκτίμησης, τον αλκοολισμό και την κατάχρηση ουσιών σε όλη του τη ζωή. Έχει αναφέρει πώς ο φίλος του Έλτον Τζον του έκανε κράτηση σε μια κλινική για να αντιμετωπίσει τον εθισμό στα ναρκωτικά, που προέκυψε από την κατάθλιψη που βίωνε όσο ήταν ακόμα στους Take That.

Ο Ουίλιαμς αποκάλυψε το 2011 ότι αντιμετώπιζε λήθαργο που προκλήθηκε από έναν τύπο ορμονικής ανισορροπίας που ονομάζεται ανδρόπαυση για αρκετά χρόνια, και στην αρχή σκέφτηκε ότι ήταν μια επιστροφή της κατάθλιψής του. Σε μια συνέντευξη του Ιουνίου 2020 στο περιοδικό Weight Watchers, αποκάλυψε ότι είχε αναπτύξει εθισμό στα διαδικτυακά παιχνίδια γκολφ.

Williams και Ayda Field το 2015

Το 1997, ο τραγουδιστής ήταν σε σχέση ενός μήνα με την τραγουδίστρια των Spice Girls, Melanie Chisholm. Τον Μάιο του 2006, ο Williams άρχισε να βγαίνει με την Αμερικανίδα ηθοποιό Ayda Field. Εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ για τα UFO που έκανε ο Williams για το BBC Radio και συμμετείχε σε έρευνα πεδίου που έκανε στο Trout Lake της Ουάσιγκτον το 2008. Ο Williams και η Field παντρεύτηκαν στο σπίτι του στο Mulholland Estates στο Beverly Hills στις 7 Αυγούστου 2010. Έχουν τέσσερα παιδιά: τις κόρες Theodora και Colette και τους γιους Charlton και Beau.Η σύζυγος του Wiliams είναι Εβραία Ασκενάζι. Μάλιστα ο ίδιος έχει πει ότι θεωρεί τα παιδιά του Εβραίους.

Διαβάστε επίσης: Robbie Williams: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας

Η σεξουαλικότητα του Robert Williams

Υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα του τραγουδιστή, με κάποιους να εικάζουν ότι μπορεί να είναι αμφιφυλόφιλος Σε συνέντευξή του στην Daily Star δήλωσε: "Λατρεύω το μουσικό θέατρο και πολλά άλλα πράγματα που συχνά συνδέονται με τους γκέι. Είμαι 49% ομοφυλόφιλος και μερικές φορές έως και 50%. Ωστόσο, αυτό θα σήμαινε ότι απολαμβάνω ένα συγκεκριμένο είδος διασκέδασης, κάτι που δεν το κάνω"

Η σύζυγός του Ayda Field

Η Ayda Field γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1979 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Έχει υπηρετήσει ως τακτικό πάνελ στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Loose Women καθώς και ως κριτής στο βρετανικό The X Factor, μαζί με τον σύζυγό της, τραγουδιστή Robbie Williams.  Η Field γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από έναν Τούρκο πατέρα, τον Haldun Evecan και μια Αμερικανίδα μητέρα, την παραγωγό ταινιών Gwen Field. Ο πατέρας της είναι μουσουλμάνος και η μητέρα της Εβραία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ