Dua Lipa: Αναστατώνει ξανά την Ελλάδα με το καλλίγραμμο κορμί της - Σαλπάρει στην Πελοπόννησο

Την Ελλάδα επέλεξε ξανά για διακοπές η διάσημη τραγουδίστρια!

Η Ντούα Λίπα, η δημοφιλής τραγουδίστρια με ρίζες από την Αλβανία, επιλέγει ξανά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά την επίσκεψή της στη Σίφνο, επέστρεψε στη χώρα μας και αυτή τη φορά βρέθηκε στην Πελοπόννησο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, τον Ρομέν Γαβρά.

Η Ντούα Λίπα είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους φίλους της στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Μέσα από φωτογραφίες, μας δείχνει τις όμορφες στιγμές που ζει στην Ελλάδα. Σε μερικές φωτογραφίες ποζάρει με το μαγιό της πάνω σε ένα σκάφος, αναδεικνύοντας το υπέροχο τοπίο. Σε άλλες φωτογραφίες αποτυπώνει τον έρωτά της με τον Ρομέν Γαβρά! Ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στην προσωπική της ζωή και στην ευτυχία που βιώνει.

Instagram @dualipa

Σε άλλη φωτογραφία, βλέπουμε τη Ντούα Λίπα να ξαπλώνει αμέριμνη φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της και ένα κόκκινο κοντό σορτς.

Instagram @dualipa

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να περνάει αξέχαστες στιγμές στο γαλάζιο της Ελλάδας, σαλπάροντας στα καταγάλανα νερά και κάνοντας βόλτες σε γραφικά τοπία της χώρας μας!

Διαβάστε επίσης: Η Dua Lipa έβαλε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού - Ροζ metallic mini φόρεμα & τέλεια αξεσουάρ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ