Ο Karim Rashid το απογείωσε με τη διακόσμηση στα ξενοδοχεία - Δείτε το νέο PRIZEOTEL - Αφιερωμένο στον Μπετόβεν

Πρωτότυπα σχέδια σε ζωηρά χρώματα που εντυπωσιάζουν!

Ο διάσημος βιομηχανικός σχεδιαστής Karim Rashid εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με την πρωτότυπη διακόσμησή του. Αυτήν τη φορά επιμελήθηκε τη διακόσμηση του ξενοδοχείο Prizeotel στην πόλη Bonn της Γερμανίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο Γερμανό συνθέτη και πιανίστα της κλασικής μουσικής, Λούντβιχ βαν Μπετόβεν. 

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο σχεδιαστής μας ξεναγεί στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, το οποίο χάρη στις στυλιστικές του επεμβάσεις απέκτασε έναν αέρα εκκεντρικότητας, αλλά και ζωντάνιας. Η αισθητική του Karim Rushid έδωσε στον χώρο μια άλλη άποψη από τη συνηθισμένη, κάνοντας το ξενοδοχείο ιδανικό για όσους αγαπούν τα έντονα χρώματα και συναισθήματα.

 

 

Οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο τραβούν σίγουρα τα βλέμματα. Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου μπορεί να περάσει τον χρόνο του σε ένα πολύ ενδιαφέρον περιβάλλον, το οποίο εξάπτει την περιέργεια και εμπνέει τη δημιουργικότητα.

Στη δημοσίευση ο Karim Rashid αναφέρει επίσης ότι το όνειρό του είναι να αλλάζει ριζικά με τις πρωτότυπες ιδέες του τα οικονομικά και δημοκρατικά ξενοδοχεία. Για τον λόγο αυτόν, όταν είχε πρωτοξεκινήσει την καριέρα του πριν από 20 χρόνια, επέλεγε να προσεγγίζει πιο οικονομικά ξενοδοχεία. Ωστόσο, δεν είχε λάβει την αποδοχή τους. 

Συναντώντας, όμως, τον Marco Nussbaum, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Του έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσει με έναν μικρό προϋπολογισμό. Μάλιστα, ο σχεδιαστής τονίζει στην ανάρτησή του, ότι πάντα πίστευε πως δεν απαιτούνται ακριβά υλικά για ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

prizeotel.com

Όχι στο μπεζ, ναι στα χρώματα!

Ο σχεδιαστής επισημαίνει ότι οι τάσεις των τελευταίων χρόνων θέλανε το μπεζ ως κυριάρχο χρώμα και πρωταγωνιστή, όσον αφορά τη διακόσμηση. Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να δουλεύει με χρώματα και να μοιράζεται την οπτική, δημιουργώντας όμορφους και λειτουργικούς χώρους.

prizeotel.com

Διαβάστε επίσης: O διασημότερος interior designer -Karim Rashid φοράει τα αγαπημένα του πολύχρωμα ρούχα & γυμνάζεται χορεύοντας - Τα βίντεο με τον coronadance έγιναν trend

Ο διάσημος σχεδιαστής Karim Rashid, πέρα από τη διακόσμηση ξενοδοχείων, ασχολείται και με τη δημιουργία πρακτικών αντικειμένων που απαιτούνται για ένα σπίτι ή ξενοδοχείο. Πολύχρωμες λάμπες, καναπάδες και τραπεζάκια σε περίεργα σχήματα, που παραμένουν όμως λειτουργικά, ακόμα και γυαλιά ηλίου, ειναι μερικά από τα ιδιαίτερα σχέδια του, στα οποία αξίζει να ρίξετε μια ματιά!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ