Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Προτεραιότητα μας η διασκέδαση, μία όμορφη έξοδος & το γιορτινό κλίμα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Χρόνια πολλά φίλες και φίλοι! Πολύχρονοι οι εορτάζοντες-ουσες. Το να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε είναι η σημερινή προτεραιότητα καθώς οι αστρολογικές όψεις εναρμονίζονται με το γιορτινό κλίμα της σημερινής μέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον ενθουσιώδη Λέοντα και η κύρια όψη της στη διάρκεια της ημέρας είναι το τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο και αργά τη νύχτα, καθώς ξημερώνει η Τετάρτη, η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη. Καθώς όμως επηρεαζόμαστε ήδη από τις όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και την αυριανή νέα Σελήνη, καλά θα κάνουμε να μην έχουμε στο μυαλό μας συγκεκριμένα προγράμματα. Όσο πιο ελεύθεροι και χαλαροί είμαστε σε σχέση με το τι θα κάνουμε τόσο καλύτερα θα περάσουμε και θα διασκεδάσουμε. Η όψη της Σελήνης με τον Δία παραπέμπει σε υπερβολές αλλά κι αυτές είναι μέσα στο κλίμα της γιορτής οπότε ας μην αυτομαστιγώνεστε αν το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά! Η ανάγκη σας να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάνοντας όμως μόνο τα πράγματα που αρέσουν σε σας είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Έτσι, πιο δύσκολα θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα των άλλων ή της οικογένειας σας αν δεν συμβαδίζει με τις δικές σας επιθυμίες. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η τάση για υπερβολές τόσο σε θέματα διατροφής όσο και στα έξοδα. Φυσικά να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε όσο θέλετε αλλά ούτε τα γλυκά ούτε τα έξοδα και οι αγορές θα γεμίσουν την ψυχή σας. Δώστε προτεραιότητα στις επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους και η Τρίτη θα είναι από τις θετικότερες μέρες της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά! Σήμερα μπορεί να νιώθετε κάπως διχασμένοι ανάμεσα στο να ακολουθήσετε αυτά που θέλετε εσείς οι ίδιοι για να περάσετε καλά και σε αυτά που περιμένουν από σας η οικογένεια και οι αγαπημένοι σας. Πιθανώς αυτά τα δύο να μην μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε. Η ανάγκη σας για διαφορετικές εμπειρίες τώρα που ο Ουρανός στο ζώδιο σας ενεργοποιείται αυτές τις μέρες μπορεί να σας κάνει να είστε αρνητικοί σε παραδοσιακές προτάσεις για να περάσετε τη μέρα. Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι νέο προκειμένου να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανησυχίες αλλά να διαθέσετε και λίγο από τον χρόνο σας σε αυτούς που σας αγαπούν προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά! Με ιδιαίτερη εξωστρέφεια έρχεται αυτό το καλοκαίρι η γιορτή της Παναγίας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Οι προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς θα πέφτουν βροχή αλλά προσέξτε σε πόσους υπόσχεστε ότι θα τους δείτε γιατί στο τέλος θα τους αφήσετε με την …προσδοκία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία παραπέμπει σε ενθουσιασμό, θετική ενέργεια αλλά και σε υπερβολές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Από την άλλη σήμερα καθώς ήδη επηρεάζουν οι αυριανές όψεις με τον Ουρανό μπορεί να μην καταφέρνετε να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις σας αλλά και τα λόγια σας και να πείτε κάτι το οποίο να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στο περιβάλλον σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ