Θρήνος για τον θάνατο το ηθοποιού Ντάρεν Κεντ μόλις 36 ετών: Έπαιζε στο Game of Thrones & έπασχε από 3 βαριές σπάνιες ασθένειες

Πενθούν οι φίλοι του Game of Thrones για τον χαμό του ηθοποιού.

Θρηνούν οι θαυμαστές της διάσημης σειράς «Game of Thrones», καθώς έγινε γνωστό ότι ο Ντάρεν Κεντ πέθανε σε ηλικία 36 ετών. Ο ηθοποιός υποδυόταν στη σειρά τον ρόλο του Goatherd. Η είδηση του θανάτου του ανακηνώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου από το πρακτορείο ταλέντων του Carey Dodd Associates.

Ο Ντάρεν Κεντ έπαιξε τον πρώτο του ρόλο στην ταινία Mirrors το 2008, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κάρσον, και αργότερα κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Van D’or του 2012 για τον χαρακτήρα του Ντάνι στην ταινία Sunnyboy.

Η ανακοίνωση του πρακτορείου

«Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου» 

Διαβάστε επίσης: Κιτ Χάρινγκτον: Ο «Jon Snow» επιστρέφει - τι γνωρίζουμε για το spin-off της σειράς «Game of Thrones»

Από τι ασθένεια έπασχε ο Ντάρεν Κεντ

Όπως ο χαρακτήρας του στην ταινία, ο αείμνηστος ηθοποιός πάλευε με μια δερματική διαταραχή, αλλα και με την οστεοπόρωση και την αρθρίτιδα. Δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, η αιτία του θανάτου του. Ο Κεντ ήταν επίσης βραβευμένος συγγραφέας και σκηνοθέτης. Σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία του 2021 «You Know Me», η οποία του χάρισε ένα βραβείο Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ