Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αυτές τις μέρες δεν θα είναι λίγες οι αναταραχές και οι αναταράξεις σε πολλά επίπεδα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις. 

Η Τετάρτη φιλοξενεί  μια δυνατή νέα Σελήνη  στο ζώδιο του Λέοντα, που  δέχεται την εκρηκτική επίδραση του Ουρανού από τον Ταύρο και της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα επίσης. Ταυτόχρονα σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των απροόπτων τον Ουρανό.

Οι όψεις της μέρας παραπέμπουν σε νευρικότητα, υπερένταση, ευερεθιστότητα ενώ θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε κυκλοθυμία. Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του δευτέρου που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη φέρει την επιρροή της νέας Σελήνης και μολονότι σχηματίζεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Λέοντα εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ουρανό και της συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και με κάποιο τρόπο πάλι μπλέκει τα κύρια θέματα όλης της καλοκαιρινής περιόδου που είναι τα οικονομικά και οι σχέσεις (ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές ή σχέσεις με τα παιδιά). 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος ως τώρα μάλλον σας έχει κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως αρκετές έννοιες σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  που σχηματίζεται σήμερα στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Επειδή είναι μια ιδιαίτερα έντονη Νέα Σελήνη με όψεις από την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ουρανό μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή τους γονείς σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα αλλά επηρεάζει σχεδόν όλη την εβδομάδα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου κι εσείς πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο σε σχέση με αυτά που λέτε όσο και με την οδηγική σας συμπεριφορά. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι τις επόμενες ημέρες για να τα προλαβαίνετε όλα αλλά και να μην έχετε προβλήματα.. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ