Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το φθινόπωρο του 2023 - Σικ και ανάλαφρο - Επιστρέφει το Bubble bob!

Η τάση στα μαλλιά που θα επικρατήσει το φετινό φθινόπωρο!

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χτένισμά σας, το bubble bob είναι το απόλυτο κούρεμα που θα επικρατήσει το φθινόπωρο. Το bubble bob φαίνεται ότι παρουσιάζει ήδη αυξημένη ζήτηση και θα το δούμε πολύ περισσότερο από Σεπτέμβριο.

«Ορίζεται από αυτή την καμπύλη της δεκαετίας του ’90, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν λίγο όχι-όχι, συν ότι έχει επίσης μια μικρή αναπήδηση σε αυτήν», εξηγεί ο κομμωτής Luke Hersheson, ο οποίος επινόησε το όνομα. «Τα μαλλιά της Natalie Portman στο Closer είναι μια εξαιρετική αναφορά, στο bob της δεκαετίας του '90».

 

 

Η Natalie Portaman με bubble bob στο Closer

 

 

Ένα καμπυλωτό σχήμα σε συνδυασμό με άκρα που καμπυλώνουν από κάτω είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αγαπημένου αυτού κουρέματος. Είναι ένα στυλ που κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου λόγω του μήκους του: «Κάθεται σε αυτό το διάστημα μεταξύ των ώμων και του πηγουνιού», λέει ο Hersheson. Κάπου μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχει συνήθως ένα μήκος ταιριαστό για όλους.

 

 

Το Bubble Bob είναι το πιο πολυτελές φθινοπωρινό χτένισμα

Το bubble bob είναι το ιδανικός στυλ για τα μαλλιά για όσους προτιμούν μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. «Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πώς είναι το στυλ του – η υφή είναι βασικό μέρος αυτής της εμφάνισης», λέει ο Hersheson. «Σκεφτείτε ένα κλασικό, old-school, εξαιρετικά απαλό πιστολάκι, που είναι ελαφρώς κυρτό από κάτω». Για να πετύχετε το χτένισμα μόνες σας, ο κομμωτής συστήνει να χρησιμοποιήσετε μιας στρογγυλή βούρτσας.

Το bubble bob είναι ελαφρύ χτένισμα και γεμάτο κίνηση. Σύμφωνα με τον Hersheson, ο τρόπος που είναι τα μαλλιά κομμένα τα κάνει να έχουν λιγότερο βάρος. «Είναι σημαντικό να μην φαίνεται πολύ γραφικό, είναι περισσότερο μια πρώιμη εμφάνιση των Noughties». Το χτένισμα είναι εξαιρετικά σικ και φαίνεται εντυπωσιακό σε συνδυασμό με μια φρέσκια επιδερμίδα και ελάχιστο μακιγιάζ. 

Διαβάστε επίσης: 46 κουρέματα για το υπόλοιπο 2023: Από butterfly & soft bob μέχρι chanel haircut (φωτό)

Το συγκεκριμένο χτένισμα έχουν αγαπήσει και πολλές celebrities μέσα στα χρόνια. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και η γνωστή τραγουδίστρια Ciara, αλλά και η ηθοποιός Halle Berry.

Η τραγουδίστρια Ciara με bubble bob

 

 

Το Bubble bob της Halle Berry

Instagram @halleberry

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ