Βόσνιος bodybuilder δείχνει σε live stream πως εκτέλεσε τη γυναίκα του - "Για να δείτε πως είναι ένας φόνος" (βίντεο)

Μπροστά στο ανήλικο παιδί τους ...

Την Παρασκευή το πρωί (11/8), ο 35χρονος Νερμίν Σουλεϊμάνοβιτς έκανε live μετάδοση μέσω Instagram, πληροφορώντας τους θεατές ότι θα δουν ζωντανά μια δολοφονία

Γνωστός bodybuilder στη Βοσνία δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του σε livestream στο Instagram και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Στη συνέχεια, σκότωσε άλλα δύο άτομα και μετά αυτοκτόνησε.

Την Παρασκευή το πρωί (11/8), ο 35χρονος Νερμίν Σουλεϊμάνοβιτς έκανε live μετάδοση μέσω Instagram, πληροφορώντας τους θεατές ότι θα δουν ζωντανά μια δολοφονία. Δευτερόλεπτα αργότερα, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι μια γυναίκα. Αυτό, όμως, που προκαλεί ανατριχίλα, είναι τα κλάματα ενός μωρού, του παιδιού τους, που ακούγονται στο βίντεο. Το παιδί επέζησε από το φρικτό περιστατικό.

 

 

Στη συνέχεια είπε στους θεατές: «Σας προειδοποίησα ότι θα το έκανα. Αυτή η γυναίκα έκρυβε το παιδί μου για οκτώ ημέρες. Θα γεμίσω το όπλο μου και θα συνεχίσω».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 35χρονος εργαζόταν ως γυμναστής, ωστόσο φέρεται να ήταν μέλος συμμορίας, ενώ είχε καταδικαστεί και για βίαιες πράξεις, καβγάδες ακόμα και εμπόριο ναρκωτικών.

Καθώς η αστυνομία άρχισε να τον αναζητά μετά τη δολοφονία που μεταδόθηκε, ο 35χρονος αργότερα δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι πυροβόλησε ακόμα άλλα δύο άτομα, ενώ διέφευγε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εκτός από τα τρία θύματα υπάρχουν ακόμα τρεις τραυματίες. Τελικά ο Νερμίν εντοπίστηκε και πριν συλληφθεί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ