Σοκ στο Λας Βέγκας! 50χρονος συνελήφθη για την δολοφονία της κοπέλας του - Το ασυνήθιστο τατουάζ & το κίνητρο

Περίεργο σχέδιο σαν να φοράει γυαλιά 

Ένας άνδρας από το Λας Βέγκας με ένα πρόσωπο καλυμμένο με τατουάζ που περιλαμβάνουν και ένα περίεργο σχέδιο σαν να φοράει γυαλιά κατηγορήθηκε για φόνο αφού η σύντροφός του βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμούς.

Ο Τζέιμς Τζίνα ΙΙΙ, 50 ετών, συνελήφθη από το Μητροπολιτικό Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας την Τρίτη, αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα «πιθανώς τραυματισμένο άτομο» που βρισκόταν σε μια κατοικία στο Golden Arrow Drive γύρω στις 2:30 μ.μ.

Όταν έφτασαν, βρήκαν τον Τζίνα και την κοπέλα του, η οποία ήταν νεκρή, ανέφερε το τμήμα σε δελτίο Τύπου. Αμέσως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν περίεργη συμπεριφορά από τον άνδρα και αμέσως τον έβαλαν στην λίστα με τους υπόπτους. Η σύλληψη δεν άργησε να έρθει, αλλά το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Η αιτία θανάτου και η ταυτότητα της κοπέλας του δεν έχουν αποκαλυφθεί από την αστυνομία, καθώς το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Clark εργαζόταν για να τα εξακριβώσει.

Η φωτογραφία της σύλληψης δείχνει ότι ο άνδρας έχει μια σειρά από αξιοσημείωτα τατουάζ, όπως κέρατα ταύρου που εκτείνονται από τους κροτάφους μέχρι την κορυφή του κεφαλιού του, ένα ζευγάρι χοντρά γυαλιά που πλαισιώνουν τα μάτια του και ένα σκούρο τατουάζ σαν μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το κάτω μέρος του το πρόσωπό του.

Ο άνδρας έχει επίσης τατουάζ που τρέχουν στον λαιμό του, καθώς και στο κάτω μέρος των αυτιών του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ