Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη - Αιμόφυρτος κρύβεται σε περίπτερο

Σοκάρουν τα βίντεο από τις στιγμές του Μιχάλη λίγο πριν πεθάνει.

Σοκάρουν τα βίντεο που δείχνουν εικόνες και στιγμές λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η δολοφονία αυτή σόκαρε το πανελλήνιο, και όχι μόνο, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Σε νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, βλέπουμε τον Μιχάλη να τρέχει να κρυφτεί στο περίπτερο επί των οδών Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προηγουμένως είχε δεχθεί το θανάσιμο χτύπημα. Στο βίντεο ο Μιχάλης φοράει μπλε μπλούζα, σορτσάκι, κουκούλα full face, γάντια ενώ στο αριστερό χέρι του κρατά το κράνος του.

Ο 29χρονος κάθεται πίσω από το ψυγείο με τα παγωτά, ενώ αιμορραγεί. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μιχάλης κατέφυγε στο περίπτερο για να κρυφτεί. Οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου δίνουν στον αδικοχαμένο Μιχάλη ένα ρολό χαρτί για να σκουπίσει τα τραύματά του, ωστόσο ο 29χρονος ήταν σε σοβαρή κατάσταση και δυσκολευόταν να συγκρατήσει όρθιο το κεφάλι του. Ένας άνδρας του δίνει νερό στο βίντεο που βλέπουμε. Ο Μιχάλης προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλλειψαν. 

 

 

Σπαράζει η μητέρα του Μιχάλη

«Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου», είπε.Καταγγέλλει μάλιστα την ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει για να σωθεί το παιδί της.

«Αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα», συνέχισε. Τα δάκρυα στα μάτια της μπορεί να έχουν στεγνώσει, όμως η πληγή στην ψυχή της είναι ανοιχτή και αιμορραγεί.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει δικαιοσύνη», τόνισε.

«Του είπα ότι κέρδισε η ΑΕΚ και του αφιέρωσαν τη νίκη»

«Μου είχε πει “μαμά θα σε πάρω μια μέρα να δεις το γήπεδο”, αλλά δεν πρόλαβε». Μετά από τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η μητέρα του Μιχάλη επισκέφτηκε τον τάφο του παιδιού της, να του πει τα νέα.

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη. Μιλάω μόνη μου. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλούν για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία», κατέληξε η μητέρα του Μιχάλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ