Surf Club Keros στη Λήμνο: Ο καλύτερος προορισμός για τους surfers - Surfing στα τιρκουάζ νερά - Κοιμηθείτε σε πολυτελείς safari σκηνές

Απολαυστική εμπειρία surfing σε top προορισμό!

Είστε λάτρης του surfing και ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την αγαπημένη σας δραστηριότητα; Αν η απάντησή σας είναι θετική, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το Surf Club Keros στη Λήμνο!

Ποιος είπε ότι το surfing είναι ένα άθλημα που το συναντάμε στο Μαϊάμι, την Αυστραλία και εξωτικούς προορισμούς; Μπορείτε να κάνετε surfing στα καταγάλανα νερά της Λήμνου με την άνεσή σας, χάρη στις παροχές του Surf Club Keros.

Διαμονή σε luxury safari σκηνές

Μείνετε στην καρδιά ενός προστατευόμενου οικοσυστήματος NATURA 2000, για να γίνετε ένα με τη φύση. Έχοντας πανοραμική θέα στην παραλία του Κέρους, περάστε στιγμές γαλήνης στην ιδιωτική σας βεράντα υπό το φως των αστεριών.

Μόλις πέντε λεπτά, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για windsurfing και kitesurfing. Ο ύπνος κάτω μέσα θα σας αναζωογονήσει και θα είστε πιο χαλαροί, όταν θα επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ.

Instagram @surfclubkerosofficial

Instagram @surfclubkerosofficial

Ο ιδανικός προορισμός για windsurfing και kitesurfing

Η παραλία του Κέρους στη Λήμνο είναι από τις πιο ξακουστές στην Ευρώπη όσον αφορά το surfing και τοποθετείτε στην καρδιά ενός οικοσυστήματος προστατευόμενου από τη συνθήκη Natura 2000. Η παραλία είναι εξαιρετικά ασφαλής, με άμμο και ρηχό κόλπο μήκους 4 χλμ. Τα μελτέμια που χτυπάνε στα τιρκουάζ νερά, κάνουν την παραλία ιδανική για surfing.

Το Surf Club Keros έχει δημιουργηθεί «από σέρφερς για σέρφερς», με αποτέλεσμα να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους λάτρεις του αθλήματος.

Instagram @surfclubkerosofficial

Το εξαιρετικό εστιατόριο με την αυθεντική ελληνική κουζίνα

Η αποστολή ΓΕΥΣΗΣ του Surf Club Keros συνδυάζει στοιχεία της μεσογειακής διατροφής. Το εστιατόριο προσφέρει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, προσαρμοσμένα στις πιο σύγχρονες διατροφικές συνήθειες. Η κουζίνα του Surf Club Keros θα ικανοποιήσει χορτοφάγους, vegan, εκείνους που προσέχουν τη δίαιτά τους, ακόμη και αυτούς με δυσανεξία στη λακτόζη και τη γλουτένη, καθώς και τα μικρά παιδιά.

Λοιπές δραστηριότητες και ευεξία

Το Surf Club Keros διαθέτει, επίσης, και το Day SPA του Surf Club Keros, στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε κάνοντας μασάζ αλλά και θεραπείες προσώπου που θα ενυδατώσουν το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα σας. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μαθήματα yoga, αλλά και ένα μερος για να αφήσετε τα παιδιά σας να διασκεδάζουν με ασφάλεια, όσο εσείς αναζητάτε λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 

Παραλία Κέρος, Καλλιόπη, 81401, Λήμνος, Email: bookings@surfclubkeros.com, Τηλέφωνο παραλίας +30 6981484112, Υποδοχή +30 6980776064, surfclubkeros.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ