Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τρίγωνο με τον Δία το πρωί, μια εξαιρετικά ευχάριστη όψη και βοηθητική για τις επαφές μας με τους άλλους είτε για επαγγελματικούς είτε ακόμη και για λόγους διασκέδασης και η σύνοδος με τον Ερμή στην Παρθένο το βράδυ. Θα σχηματίσει άλλη μια όψη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ξημερώνοντας Σάββατο ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανό. 

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε  παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με το μέλλον της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας.  Είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε  με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει άμεσα σε φάση ανάδρομης πορείας. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα έρθουν έστω και καθυστερημένα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ