Σύζυγος Britney Spears: Ο τέως ισχυρίζεται ότι του έριχνε μπουνιές ακόμα και στον ύπνο του - Το διαζύγιο που θα γίνει σήριαλ

Η πρώτη ανάρτηση του Sam Asghari μετά το διαζύγιο με τη Britney Spears!

Χθες Πέμπτη 17 Αυγούστου έσκασε η βόμβα του χωρισμού μεταξύ της διάσημης τραγουδίστριας, Britney Spears και του συζύγου της Sam Asghari. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2016, ενώ είχαν παντρευτεί με κλειστή τελετή το 2021. Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την αιτία του διαζυγίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, ο Sam παραπονιόταν συχνά για τα σωματικά χτυπήματα της τραγουδίστριας μέσα στα 7 χρόνια που ήταν μαζί. Ισχυρίζεται ότι η Britney Spears ασκούσε συχνά σωματική βία. Μάλιστα, κάποιες φορές χρειάστηκε να επέμβει και η ασφάλεια. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είναι ένα γεγονός κατά το οποίο ο Sam κοιμόταν και η Britney άρχισε να τον χτυπάει. Εκείνος δεν ανταπέδωσε, αλλά σοκαρίστηκε με το ότι η γυναίκα του άρχισε να τον χτυπάει ξαφνικά. Οι πληροφορίες λένε ότι το υποτιθέμενο περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές του έτους, ακριβώς όταν ο Sam είχε φωτογραφηθεί με μαύρο μάτι και σημάδια από δάγκωμα στο χέρι του.

Επιπλέον, η Britney φέρεται να είχε πάθος με τα μαχαίρια. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν μαχαίρια σε όλο το σπίτι, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρά τους, με τη δικαιολογία ότι η Britney ήταν παρανϊκή και τα χρειαζόταν για προστασία. Ο Sam φοβόταν πολύ επειδή η Britney είχε συχνά απότομα ξεσπάσματα.

Διαβάστε επίσης: Britney Spears και Sam Asghari: "Βόμβα" στο Χόλιγουντ - Παίρνουν διαζύγιο - Οι επεισοδιακοί καβγάδες και οι φήμες για απιστία

Η πρώτη δημοσίευση του Sam Asghari μετά το διαζύγιο

Σε μια πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε: «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, και από τα ΜΜΕ, να είναι ευγενικοί και διακριτικοί».

Instagram @samasghari

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ