Βασιλική Σελήνη: Η μεγάλη αλλαγή της συζύγου του Νίκου Παππά του ΣΥΡΙΖΑ - Η κοινή εμφάνιση τους με τον Μάριο Αθανασίου (φωτό)

Τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της;

Στην Επίδαυρο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "Εκάβη".

Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν ο Νίκος Παππάς με τη σύζυγο του, Βασιλική Σελήνη, η οποία έκανε τη μεγάλη αλλάγη και από μελαχρινή έγινε "τζίντζερ" βάφοντας τα μαλλιά της κόκκινα.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τους απαθανάτισε σε μία κοινή εμφάνιση με τον ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου.

Άκρως καλοκαιρινοί όλοι τους, η κ. Σελήνη φόρεσε ένα λευκό τοπάκι με τιράντες και μία αέρινη φαρδιά παντελόνα, ενώ οι άντρες τη παρέας επέλεξαν λευκό πουκάμισο και σουέτ παντελόνι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει υπάρξει παντρεμένος στο παρελθόν και έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και η καλή του υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, πριν από ένα χρόνο, υπό άκρα μυστικότητα.


ndp/photagency

Σχετικά με την "Εκάβη"

Η Εκάβη έδωσε την ευκαιρία ακουστεί ο λόγος του Ευριπίδη με όλη τη δύναμη της ψυχής στο Αργολικό θέατρο πλημμυρίζοντας συγκίνηση τις καρδιές χιλιάδων θεατών. Η Επίδαυρος αγκάλιασε την Εκάβη και χιλιάδες θεατές αποθέωσαν την συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Κοκκίδου αλλά και όλους τους ηθοποιούς - πρωταγωνιστές, αυτής της μεγάλης παραγωγής. O λόγος του Ευριπίδη ακούστηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής αγγίζοντας τις καρδιές των θεατών στο Αργολικό θέατρο.

Η Εκάβη από τις 28 Αυγούστου θα παρουσιαστεί σε όλους τους φεστιβαλικούς χώρους της Αττικής δίνοντας την ευκαιρία να τη χειροκροτήσει και το Αθηναϊκό κοινό. Μία παραγωγή της Θεατρικής Διαδρομής σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Ταλθύβιος), Μαρίνα Καλογήρου (Πολυξένη), Ελένη Κοκκίδου (Εκάβη), Θανάσης Κουρλαμπάς (Οδυσσέας), Ερρίκος Μηλιάρης (Φάντασμα Πολύδωρου), Ηλεάνα Μπάλλα (Θεράπαινα), Άκης Σακελλαρίου (Πολυμήστορας), Αλέκος Συσσοβίτης (Αγαμέμνονας) Χορός: Ασημίνα Αναστασοπούλου, Ελισάβετ Γιαννοπούλου, Μαρία Κωνσταντά, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Λυγερή Μητροπούλου, Ειρήνη Μπούνταλη, Χρύσα Τουμανίδου, Αμαλία Τσεκούρα Μουσικός επί σκηνής: Άρτεμις Βαβάτσικα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ