Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας: Τα καλοκαιρινά της outfit, τα μεγάλα καπέλα, τα στυλάτα φορέματα, τα προσεγμένα αξεσουάρ

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας εντυπωσιάζει με το απαράμιλλο στυλ της!

Η Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις κομψές στυλιστικές της επιλογές και το απράμμιλο στυλ της. Η royal φαίνεται να λατρεύει τα μεγάλα καπέλα, τα οποία προσδίνουν κύρος και φινέτσα στην εμφάνισή της. Εκτός από τα καπέλα, προσέχει πάντα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της, αλλά και τα ρούχα που φοράει.

Η αγάπη της για τα καπέλα είναι φανερή. Η Βασίλισσα Maxima έχει θεαθεί πολλές φορές να φοράει στο κεφάλι της κομψοτεχνήματα που αφήνουν άφωνους τους πάντες. Πολλές είναι οι φωτογραφίες της βασίλισσας στις οποίες έχει επιλέξει ένα μεγάλο καπέλο, είτε σε έντονα χρώματα, είτε σε πιο γήινες αποχρώσεις.

Λατρεμένες εμφανίσεις της Βασίλισσας Maxima με μεγάλα καπέλα

 

 

 

 

Το ψάθινο καπέλο της Βασίλισσας Maxima που ανεβάζει την καλοκαιρινή διάθεση. Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα ψάθινα καπέλα και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καθώς προστατεύουν από τη δυνατή ακτινοβολία του ηλίου, ενώ παράλληλα προσδίνουν έναν πιο θαλασσινό αέρα στο look.

Instagram @mylovelyqueenmaxima

Η βασίλισσα σε καλοκαιρινή διάθεση

Instagram @mylovelyqueenmaxima

Παρακάτω βλέπουμε μια αριστοκρατική εμφάνιση της βασίλισσας, στην οποία και πάλι φοράει ένα μεγάλο καπέλο, σε πιο αυστηρό ύφος. Το καπέλο είναι στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο outfit της βασίλισσας. Ακόμα και τα αξεσουάρ ττης, η τσάντα και τα γάντια εναρμονίζονται σε αυτό το total creme look. Την εμφάνισή της συμπληρώνει με διακριτικές πέρλες στον λαιμό και κομψά σκουλαρίκια.

Instagram @mylovelyqueenmaxima

Πέρα από την αγάπη της για τα καπέλα, βλέπουμε πολύ συχνά τη Βασίλισσα Maxima να μας δείχνει και μοναδικές επιλογές σε φορέματα. Είτε πρόκειται για πιο επίσημα φορέματα, τα οποία απαιτούν μια σοβαρή και royal γραμμή, είτε πρόκειται για φορέματα προορισμένα για πιο χαλαρές εξόδους, η βασίλισσα ξέρει να διαλέγει τα πιο ιδιαίτερα σχέδια.

Διαβάστε επίσης: Η γκαρνταρόμπα δύο βασιλισσών: Τι φόρεσαν η Μάξιμα της Ολλανδίας και η Ματθίλδη του Βελγίου στην συνάντησή τους (φωτό)

Η αγάπη της βασίλισσας για τα φορέματα σε έντονα χρώματα

 

 

Είναι φανερό από τις αρκετές φορές που επιλέγει το κόκκινο, ότι είναι ένα χρώμα που αγαπάει πολύ. Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν πολύ στην εμφάνιση και την προσωπικότητα της βασίλισσας Maxima και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει. Για τον λόγο αυτό άλλωστε επιλέγει να φοράει έντονα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια.

Instagram @queen.maxima

Υπέροχη είναι και μέσα στις αποχρώσεις του μπλε, αλλά και του κίτρινου και του πράσινου!

 

 

Στις εμφανίσεις της η Βασίλισσα Maxima φοράει πάντα και απίθανα αξεσουάρ, για να συμπληρώσει τα outfit της και προσδώσει ένα στοιχείο μοναδικότητας και λάμψης.

Απαραίτητα στοιχεία των εμφανίσεών της αποτελούν οι τσάντες και τα γάντια!

 

 

Instagram @mylovelyqueenmaxima

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ