Πέθανε ο ηθοποιός & τραγουδιστής Chris Peluso – Ήταν πρωταγωνιστής στο μιούζικαλ Mama Mia

Έφυγε σε ηλικία 40 ετών!  

Ο Chris Peluso, ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, γνωστός για τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραγωγές όπως το Mamma Mia και το Wicked, πέθανε στις 15 Αυγούστου σε ηλικία 40 ετών.

Η οικογένεια του Peluso επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο Playbill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theatre Fan (@theatrefanofficial)

Το πρακτορείο ανέφερε ότι ο "ξαφνικός θάνατος" του ηθοποιού ήρθε ένα χρόνο μετά την "απομάκρυνσή του από το θεατρικό έργο για να αναζητήσει θεραπεία για μια σχιζοδιαταραχή" Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Peluso κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή του θεατρικού κόσμου ως αντικαταστάτης του Balladeer στην αναβίωση του Assassins το 2004, του Louis και του Nicolas στο Lestat του Elton John και σε τρεις πρωταγωνιστικούς ανδρικούς ρόλους στο Beautiful: The Carole King Musical, αναφέρει το ew.com.

Στους πιο αξιοσημείωτους ρόλους του, περιλαμβάνονται ο Sky στο Mamma Mia στο Μπρόντγουεϊ και ο ρόλος του ως αντικαταστάτη του Fiyero στις περιοδείες του Wicked. Πρωταγωνίστησε επίσης στην Off Broadway παραγωγή του The Glorious Ones.

Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, το alma mater του Peluso, τον τίμησε την Τετάρτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Η οικογένεια του Μουσικού Θεάτρου του Μίσιγκαν είναι συντετριμμένη καθώς ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας μέλους της οικογένειας/αλουμ, του αγαπημένου, χαρισματικού και θεϊκά προικισμένου Chris Peluso", έγραψε η προσωρινή πρόεδρος του τμήματος μουσικού θεάτρου, Linda Goodrich. "Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στην οικογένειά του". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ