Απίστευτο story! 36χρονος έκανε ότι έδενε τα κορδόνια του & μύριζε τις γυναίκες από πίσω - Το βίντεο που τον "τσάκωσε"

Έγινε viral αμέσως

Έγινε viral μέσα από βίντεο στο Tiktok ... τελικά είχε ένα αρκετά μεγάλο και περίεργο παρελθόν.

Ο λόγος για τον 36χρονο Καλίζ Καρόν Κράουντερ που εμφανίζεται στο video που ανέβασε η Μικέιλα Γουίτερ στις 8 Αυγούστου.

Από το 2005 πρωταγωνιστεί σε δίκες για κλοπές και ληστείες.

Παρά το γεγονός ότι έχει συλληφθεί πολλές φορές για αδικήματα σεξουαλικής φύσης και του έχει δοθεί εντολή από το δικαστήριο να εγγραφεί στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών της περιοχής όπου διαμένει, το όνομά του δεν εντοπίστηκε σε αυτό από την εφημερίδα σε σχετική αναζήτηση την περασμένη Τετάρτη.

Ο άνδρας συνελήφθη για μία ακόμη φορά στις 11 Αυγούστου επειδή παρακολουθούσε μια μητέρα στο σπίτι της στο Γκλέντεϊλ, την ώρα μάλιστα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν και τα παιδιά της, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μόλις λίγες μέρες μετά.

Το βίντεο που έγινε αμέσως viral

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Γουίτερ πριν από δέκα μέρες, ο 36χρονος άνδρας εμφανίζεται καθαρά να ακολουθεί την ίδια και άλλες γυναίκες μέσα στο μεγάλο βιβλιοπωλείο της αλυσίδας Barnes & Noble, να τις πλησιάζει καθώς έχουν γυρισμένη την πλάτη και να σκύβει κοντά στα οπίσθιά τους.

@michaela.witter The ugly side of doing things solo as a woman even in an open public space. Stalking, harrassment, etc. has happened to me way too many times but this definitely ranks top 3 creepiest moments. Please be safe and attentive to your surroundings unlike myself. Unfortunately, as women we have to have all senses aware even in spaces we wouldnt think necessary #100solodateideas #solodateideas #womenproblems #menarescary ♬ original sound - Michaela ?

Η νεαρή κοπέλα αντιλήφθηκε αμέσως με το που αντίκρισε τον Κράουντερ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο άνδρας την κοιτούσε επιμονα και την ακολουθούσε μέσα στο κατάστημα. Κάποια στιγμή, και ενώ συνέχιζε να κοιτάζει βιβλία και να τραβάει βίντεο, η TikToker γύρισε να κοιτάξει πίσω της και είδε τον ανατριχιαστικό άνδρα να είναι σκυμμένος κοντά της σε απόσταση αναπνοής. «Τι κάνεις;» των ρωτά ξαφνιασμένη. «Δένω τα κορδόνια μου» απαντά ο ίδιος. 

Λίγη ώρα αργότερα η Μικέιλα κατέγραψε τον Κράουντερ να κάνει το ίδιο πράγμα και πίσω από μια άλλη πελάτισσα του βιβλιοπωλείου.

Η κοπέλα ειδοποίησε τους υπεύθυνους του καταστήματος για τις ενέργειες του άνδρα, ο οποίος όμως αποχώρησε βιαστικά όταν κατάλαβε ότι η «δράση» του είχε γίνει αντιληπτή.

Και άλλες μαρτυρίες

Μετά την Μικέιλα, και μια άλλη TikToker ανέβασε βίντεο με τη δική της εμπειρία στο Barnes and Noble όπου φαίνεται πιθανόν ο ίδιος άνδρας (χωρίς ξυρισμένο κεφάλι) να την παρενοχλεί. 

Αφού διάβασε σε δημοσιεύματα ποιος ήταν ο άνδρας που την παρενόχλησε κατά την επίσκεψή της στο βιβλιοπωλείο στις Αρχές του μήνα, η Γουίτερ σχολίασε μέσω νέας ανάρτησής της το γεγονός ότι αφέθηκε ξανά ελεύθερος μόλις τρεις μέρες μετά την τελευταία του συλληψη, ενώ είναι προφανές ότι συνεχίζει την παραβατική του συμπεριφορά. «Λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να κάνει κακό σε κάποιον, και ειλικρινά φοβάμαι ότι αυτό το άτομο μπορεί να είμαι εγώ. Αν μένετε σε αυτήν την περιοχή, να είστε πολύ προσεκτικές», συμβούλεψε τις γυναίκες follower της.

@michaela.witter Replying to @reptar110 be safe out there ladies. Im worried he’s going to do something worse soon #stalker #greenscreen ♬ original sound - Michaela ?

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο κατάστημα Barnes & Noble, τουλάχιστον 20 γυναίκες έστειλαν μήνυμα στην Γουίτερ για μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες που είχαν.

Σύμφωνα με τα αρχεία των φυλακών της κομητείας του Λος Άντζελες, ο Κράουντερ έχει συλληφθεί πάνω από 40 φορές για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, παρακολουθήσεις γυναικών και άλλα αδικήματα, ωστόσο τις περισσότερες φορές αφήνεται ελεύθερος λίγες μόλις μέρες μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ