Λαμπερές εμφανίσεις στην Επίδαυρο: Μπέζος, Κοντογιώργη, Σρόιτερ, Παπαγεωργίου - Πήγαν να δουν Εκάβη

Την παράσταση "Εκάβη" πήγαν να δουν οι Έλληνες celebrities.

Την παράσταση "Εκάβη" που έλαβε χώρα στην Επίδαυρο, παρακολούθησαν πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής σόομπιζ. Μεταξύ αυτών ήταν και η Νάντια Κοντογιώργη, ο Αντώνης Σρόιτερ με την οικογένειά του, αλλά και ο Γιάννης Μπέζος με τη γυναίκα του Ναταλία Τσαλίκη, σε μια σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού.

Το παρών έδωσε και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, αλλά και άλλοι πολλοί διάδημοι του χώρου του θεάματος.

NPD

NPD

NPD

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Εκάβη έδωσε την ευκαιρία ακουστεί ο λόγος του Ευριπίδη με όλη τη δύναμη της ψυχής στο Αργολικό θέατρο πλημμυρίζοντας συγκίνηση τις καρδιές χιλιάδων θεατών.

Η Επίδαυρος αγκάλιασε την Εκάβη και χιλιάδες θεατές αποθέωσαν την συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Κοκκίδου αλλά και όλους τους ηθοποιούς - πρωταγωνιστές, αυτής της μεγάλης παραγωγής. O λόγος του Ευριπίδη ακούστηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής αγγίζοντας τις καρδιές των θεατών στο Αργολικό θέατρο.

Η Εκάβη από τις 28 Αυγούστου θα παρουσιαστεί σε όλους τους φεστιβαλικούς χώρους της Αττικής δίνοντας την ευκαιρία να τη χειροκροτήσει και το Αθηναϊκό κοινό. Μία παραγωγή της Θεατρικής Διαδρομής σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη.

NPD

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Ταλθύβιος), Μαρίνα Καλογήρου (Πολυξένη), Ελένη Κοκκίδου (Εκάβη), Θανάσης Κουρλαμπάς (Οδυσσέας), Ερρίκος Μηλιάρης (Φάντασμα Πολύδωρου), Ηλεάνα Μπάλλα (Θεράπαινα), Άκης Σακελλαρίου (Πολυμήστορας), Αλέκος Συσσοβίτης (Αγαμέμνονας)
Χορός: Ασημίνα Αναστασοπούλου, Ελισάβετ Γιαννοπούλου, Μαρία Κωνσταντά, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Λυγερή Μητροπούλου, Ειρήνη Μπούνταλη, Χρύσα Τουμανίδου, Αμαλία Τσεκούρα
Μουσικός επί σκηνής: Άρτεμις Βαβάτσικα

NPD

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ