Σάνα Μαρίν - La vita è bella: Η πρώην πρωθυπουργός κάνει διακοπές με θηλυκά φορέματα και ροζ σε στυλ Μπάρμπι (φωτό)

Περνάει καλά μετά την αποχώρησή της από την Πρωθυπουργία της Φιλανδίας. 

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα της, ανταλλάσσοντας τις παντελόνες και τα κοστούμια που φορούσε, με ζωηρά φορέματα για πάρτι και μοντέρνα crop tops, αντλώντας έμπνευση και από την Μπάρμπι.

Η Sanna Marin, ηλικίας 37 ετών, επιδείκνυε τις επιλογές της στη μόδα κατά τη διάρκεια του Flow Festival, ενός τριήμερου μουσικού γεγονότος στο Ελσίνκι.

Η Μάριν, γνωστή ως η νεότερη γυναίκα ηγέτης του κόσμου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, μετά την παραίτησή της. 

H ίδια μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της, στις οποίες απολαμβάνει την ζωή της δίχως τις πολιτικές ευθύνες και υποχρεώσεις. Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια, αυτές είναι οι πρώτες της «σωστές καλοκαιρινές διακοπές» εδώ και καιρό.

Το φετινό καλοκαίρι η Σάνα Μάριν είναι πολύ απασχολημένη, όπως λέει, με το να αφιερώνει επιτέλους χρόνο στην 5χρονη κόρη της, Έμα, να απολαμβάνει διάφορα αθλήματα, χρόνο με φίλους και ταξίδια.

Να σημειώσουμε πως η ίδια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από κοινού με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Μάρκους Ραϊκόνεν.

 

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε καλύτεροι φίλοι», ανέφεραν σε ξεχωριστά stories στο Instagram.

Ο Μάριν και ο Ραϊκόνεν, που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, έχουν μια κόρη πέντε ετών. Παντρεύτηκαν το 2020, ενώ η Μάριν ήταν πρωθυπουργός και αντιμετώπιζε τον αντίκτυπο της πανδημίας Covid-19.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ