Πριγκίπισσα Mette Marit της Νορβηγίας: Tο κορίτσι με το σκανδαλώδες παρελθόν - Οι δύο ''αλήτες'' πρώην της, το εξώγαμο - η βαριά της ασθένεια σήμερα

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Μέττε-Μάριτ, πρώην θνητής και νυν πριγκίπισσας και συζύγου του διαδόχου του Νορβηγικού θρόνου, Χάακον.

Μπορεί να πει κανείς πως η ιστορία της Πριγκίπισσας Μette Μarit, μοιάζει πολύ με αυτήν της σταχτοπούτας. 

Η ιστορία της όμορφης royal, έχει σοκάρει με το παρελθόν της την κοινή γνώμη και τον Τύπο. 

Η πριγκίπισσα Μette Marit της Νορβηγίας αποδεικνύει πως η αγάπη δεν έχει όρια και πως μιά σύγχρονη Σταχτοπούτα μπορεί , να διαγράψει το παρελθόν όσο σκληρό η δυσάρεστο κι αν είναι .  Η δεύτερη ευκαιρία ήταν μπροστά τους και ο Πρίγκηπας διάδοχος του θρόνου βρήκε μπροστά του την μεγάλη αγάπη και δεν την αφησε στιγμή απο το χέρι.

 

 

 

Γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1973 στο Κρίστιανσαντ της Νορβηγίας. Κόρη του Σβέν Όλαφ Χόιμπι, ο οποίος εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα και της Μάριτ Τίεσεμ.

Οι γονείς της χώρισαν και ο πατέρας της αργότερα παντρεύτηκε την Ρενάτα Μπάρσγκορντ. Έχει μια αδελφή και δύο μεγαλύτερους αδελφούς, μεταξύ των οποίων και τον Περ Χόιμπι, Διευθύνων Σύμβουλο του γραφείου PR First House.

Ο ετεροθαλής αδελφός της, Τρόντ Μπέρντσεν, από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της με τον Ρόλφ Μπέρντσεν, έχασε τη ζωή του στις Τρομοκρατικές επιθέσεις της Νορβηγίας το 2011.

 

 

 

 

Όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας μεταξύ του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και της Μέτε-Μάριτ, ορισμένοι Νορβηγοί αισθάνονταν ότι η επιλογή της συζύγου του Διαδόχου Πρίγκιπα ήταν αμφίβολη, από την προηγούμενη κοινωνικοποίηση της Μέτε-Μάριτ, σε ένα περιβάλλον "όπου τα φάρμακα ήταν άμεσα διαθέσιμα".

 

 

Την περίοδο του αρραβώνα τους, η Μέτε-Μάριτ ήταν μία ανύπαντρη μητέρα με ένα γιο, τον Μάριους Μπόργκ Χόιμπι, γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1997.

 

 

Ο γιος της προκάλεσε πιθανό κίνδυνο ασφαλείας το 2012 στην βασιλική οικογένεια λόγω της ανάρτησης φωτογραφιών του τόπου, όπου βρισκόταν η οικογένεια στο διαδίκτυο.

 

 

Η Μέτε-Μάριτ φέρεται ως χρήστης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και φημολογείται ότι η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να ακολουθήσει τις οδηγίες για να απέχουν από την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2001 στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στο Όσλο. Μετά το γάμο της, απέκτησε τον τίτλο, της Βασιλικής Υψηλότητας Η Διάδοχος Πριγκίπισσα της Νορβηγίας.

Η Μέτε-Μάριτ και ο Χάακον απέκτησαν μια κόρη και ένα γιό:

  • την Πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα (2004-)
  • τον Πρίγκιπας Σβέρε Μάγκνους (2005-)

Πως απέκτησε τον πρωτότοκο γιο της

H Πριγκίπισσα, απέκτησε τον Marius από την προηγούμενη σχέση της με τον διαφημιστή Morten Borg.

Η Μέττε-Μάριτ, 50 ετών σήμερα, περνούσε τότε μια «επαναστατική» φάση, άργησε να τελειώσει το σχολείο, εργαζόταν σαν σερβιτόρα, έκανε άγριο κλάμπινγκ και χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος είχε καταδικαστεί για χρήση ναρκωτικών.

 

 

Ο δεύτερος ''αλήτης'' πρώην

Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο το 1994, πήγε στη δυτική νορβηγική πόλη Lillestrøm. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ "Η Σταχτοπούτα της εποχής μας" (μέσω του Fædrelandsvennen), εκεί η Mette-Marit ανέπτυξε αισθήματα για έναν μεγαλύτερο άνδρα, τον John Ognby. Ωστόσο, η διαφορά ηλικίας αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο μερικά χρόνια. Σε αντίθεση με τον πρώτο φίλο της Mettle-Marit, ο Ognby ήταν 15 χρόνια μεγαλύτερός της (σύμφωνα με το "Great Survivors").

 Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η Mette-Marit αγόρασε ακόμη και νυφικό.

 

 

 

 

Ωστόσο, σύμφωνα με την αφήγηση του Conradi, η σχέση αυτή εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι επικίνδυνο. Η Mette-Marit τελικά χώρισε με τον Ognby, ο οποίος φέρεται να ανταπέδωσε απειλώντας την πρώην αρραβωνιαστικιά του μέσω τηλεφώνου. Ο αρραβώνας έληξε οριστικά όταν ο Ognby συνελήφθη επειδή φέρεται να απείλησε τη Mette-Marit με ένα μαχαίρι, αναφέρει το thelist

Η ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε

Το 2018, η Μέττε-Μάριτ διαγνώστηκε με πνευμονική ίνωση, μια ύπουλη ασθένεια που δεν έχει θεραπεία και επηρεάζει τα πνευμόνια.

 

 

 

Δημιουργούνται ουλές στα πνευμόνια, προκαλώντας βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, κούραση, απώλεια βάρους. Μετά από την ανακοίνωση αυτή, η πριγκίπισσα Μέττε-Μάριτ μείωσε τον ρυθμό των υποχρεώσεών της, για να μην κουράζεται. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ