Η Ευγενία Μανωλίδου μαθητριούλα ξανά με γυαλάκια - Σε ποιο σχολείο πήγε για να μάθει να διδάσκει

Πήγε μέχρι την Μαδρίτη! 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης, είναι λάτρεις της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και γι αυτό δημηιούργησαν την   Ελληνική Αγωγή, έναν εκπαιδευτικούς φορέα που δίνει την δυνατότητα σε μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως. 

Η ίδια θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο διδασκαλίας της παρακολούθησε κάποια σεμινάρια. 

Ανάρτησε μια φωοτγραφία στο Instagram και συγκεκριμένα έγραψε: ''Αποφάσισα φέτος να παρακολουθήσω το σεμινάριο που διοργανώνει η Cultura Clásica @culturaclasicac στη Μαδρίτη, με το συμβολικό όνομα «ΟΥΡΑΝΟΣ.» Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διαρκεί πέντε γεμάτες ημέρες και προορίζεται για δασκάλους Αρχαίων Ελληνικών, με στόχο να μάθουν την ενεργό μέθοδο διδασκαλίας, να διδάσκουν δηλαδή μιλώντας στα Αρχαία Ελληνικά. Ήταν κάτι που είδα για πρώτη φορά στην @vivariumnovum στη Ρώμη, μετά μέσω του @triodos_trivium στη Γερμανία, μετά στην Αγγλία, στο @ralstoncollege στην Αμερική και τέλος εδώ στη Μαδρίτη. 

 

 

Είμαι η μόνη μη διδάσκουσα Αρχαία Ελληνικά σε κάποιο σχολείο. Επίσης είμαι και η μόνη Ελληνίδα. Όμως, επειδή στην @elliniki_agogi έχουμε εξοικειωθεί τα τελευταία χρόνια και εμείς με αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας, έχω μάθει αρκετά - και ακόμη μαθαίνω εννοείται - και πήγα για να δοκιμάσω και εγώ λίγο τις δυνατότητές μου.

Το σεμινάριο διοργανώνει η Cultura Clásica σε συνεργασία με τους εξής φορείς: Departamento de Filologia Clásica de la Universidad Complutense de Madrid, Departamento de Filologia Clásica de la Universidad de Málaga, Sociedad de Estudios Clásicos (SEEC), και οι εκδόσεις Cultura Clásica.

Εὔχομαι τὸ ἐπερχόμενον ἔτος καὶ ἐν Ἑλλάδι!''. 

Στην φωτογραφία ποζάρει σαν μαθητριούλα με γυαλιά οράσεως και μαύρο παντελόνι με γαλάζιο top! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ