Ελένη Φιλίνη: ''Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες και σοβαρές, σαν γάμοι - Απλώς εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ'' (βίντεο)

''Έχω δεχτεί πόλεμο σε συνεργασίες μου . Δεν ήθελα ποτέ τον γάμο'', είπε

Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε  καλεσμένη στην εκπομπή "Καλοκαίρι Yes" στο Open και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. 

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

"Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες και σοβαρές, σαν γάμοι. Απλώς εγώ δεν ήθελα γάμο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα, εγώ δεν ήθελα. Δεν φαίνεται; Το δύσκολο δεν είναι να παντρευτείς αλλά είναι να κρατηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος. Εγώ δεν ήθελα όμως ποτέ τον γάμο", σημείωσε η Ελένη Φιλίνη.

Αναφερόμενη στον ανταγωνισμό στον χώρο του θεάτρου, αποκάλυψε: "Αν έχω φάει πόλεμο; Έχω φάει όπως οι περισσότεροι. Ενώ βρίσκομαι μέσα στην παράσταση, ναι και έχει τύχει να φύγω την παραμονή και πήγα την άλλη μέρα γιατί έγινε χαμός με τον παραγωγό για να μην χαλάσει η δουλειά. 

 

 

Τα μάζεψα και έφυγα γιατί μου έκοψε μεγάλος και σπουδαίος πρωταγωνιστής, ωραίος άνθρωπος, ατάκες που έβγαζαν γέλια σε ένα νούμερο που είχα. Στη τζενεράλε μου κόψανε τις ατάκες, όλα αυτά δηλαδή που έβγαζαν γέλιο και λέω γιατί. Τρελάθηκα εκεί πέρα και έφυγα".

Και κατέληξε: "Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν μονίμως της ερωμένης και όχι της συζύγου. Έσκαγα και θυμάμαι να λέω: μα γιατί να μην κάνω και εγώ την σύζυγο; Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Βασίλης Τσιβιλίκας: βρες μου εσύ μία να κάνει την ερωμένη για την οποία ο άντρας θα σε αφήσει εσένα για να πάει με αυτήν.

Βέβαια η ζωή είναι ανατρεπτική και πολλές φορές είναι το αντίθετο. Κανόνας είναι αυτό".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ