Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και συναντήσεις

Αναλυτικά οι αστορλογικές προβλέψεις ...

KΡΙΟΣ

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Κριοί, καθώς η Σελήνη, παίρνει θέση αυτό το Σαββατοκύριακο ακριβώς απέναντι σας στον Ζυγό. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με ήπιους τόνους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου. Η είσοδος της Σελήνης το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ζυγό είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για να νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας, να έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Από την άλλη μπορεί να ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν στον χώρο εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη προχωρά το μεσημέρι του Σαββάτου στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς. Το Σάββατο το πρωί θα είναι λίγο πιο περίεργο και πιθανώς να έχετε σύγχυση για κάποιο ζήτημα ή μπορεί να σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα.  

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ