Cheerleader Letizia! H βασίλισσα της Ισπανίας βλέπει ποδόσφαιρο ντυμένη στα... κόκκινα! (φωτό)

Η Λετίσια όπως δεν την έχουμε ξανά δει!

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έδειξε την υποστήριξή της φορώντας τα χρώματα της ισπανικής αποστολής, καθώς έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με την κόρη της Ινφάντα Σοφία.

Η γοητευτική βασίλισσα, 50 ετών, η οποία είναι σύζυγος του βασιλιά Φελίπε ΣΤ' της Ισπανίας, τράβηξε την προσοχή με ένα κομψό κόκκινο κοστούμι και μια μαύρη μπλούζα, καθώς παρακολούθησε τον πολυαναμενόμενο αγώνα στο Σίδνεϊ.

Image

twitter/espnW

Μαζί της ήταν και η 16χρονη κόρη της, Σοφία, η οποία επίσης φόρεσε καταλλήλως τα κόκκινα ρούχα της ισπανικής ομάδας, η οποία έχει το παρατσούκλι Rojas, που σημαίνει κόκκινη.

 

 

Η Sofia επέλεξε ένα oversized κασκόλ που τραβούσε τα βλέμματα, το οποίο συνδύασε με ένα κρεμ παλτό.

Δείτε επίσης: Στον παλμό της Barbie και οι royals της Ισπανίας: Με λευκό σατέν η βασίλισσα Λετίσια & ροζ φόρεμα η πριγκίπισσα Λεονόρ - Τι προτίμησαν τα υπόλοιπα μέλη; (φωτό)

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ταξίδεψε στο Σίδνεϊ για να ζητοκραυγάσει για τους "Ρόχας" - την εθνική ομάδα της Ισπανίας - στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών. 

Image

Η γοητευτική roya φόρεσε ένα κόκκινο παντελόνι συνδυασμένο με μια μαύρη μπλούζα και κόκκινο σακάκι, τσάντα και μπότες με τακούνι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ