Οικογενειακές διακοπές για τους Έλληνες celebrities: The Big family του Αργύρη Αγγέλου στην Χαλκίδα, στην Ήπειρο ο Λιανός - Στο Ναύπλιο ο Καράβας , στην Κεφαλονιά ο Μακαλιάς

O Aύγουστος θέλει καλή παρέα, θάλασσα, την οικογένειά σου και ήλιο. 

Οι περισσότεροι εγχώριοι celebrities απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους, με τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους. 

Φόρεσαν μαγιό, έβαλαν γυαλιά ηλίου, έριξαν πάνω τους κάτι καλοκαιρινό και μπήκαν στο πλοίο της γραμμής.

Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Λιανός, Γιώργος Καράβας και Δημήτρης Μακαλιάς, περνούν τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές, απορροφόντας όσο περισσότερο μπορούν την ανεμελιά του Αυγούστου. 

 

 

O Aργύρης Αγγέλου, ανάρτησε μια πανέμορφη φωτογραφία με όλη του την οικογένεια, από την Χαλκίδα. ''Και κάπως έτσι.....αδέρφια , ξαδέρφια , ανήψια, θείοι , θείες ...βρεθήκαμε, γελάσαμε, φάγαμε και για άλλη μια χρονιά νιώθουμε ευλογημένοι , τυχεροί και πιο ενωμένοι από ποτέ!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!'', έγραψε στο Instagram. 

 

 

 

 

Στην Ήπειρο ο Γιώργος Λιανός και στον ποταμό αχέροντα, πόζαρε με όλη την familia του. '' A day well spent'', ανέφερε στην ανάρτησή του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Καράβας αγκαλιά με την σύζυγό του και τα παιδιά του απόλαυσε το μαγευτικό Ναύπλιο και τα καταγάλανα νερά του Πολύαιγου. 

 

 

Τέλος ο Δημήτρης Μακαλιάς, βρέθηκε στην Κεφαλονιά, όπου πόζαρε για μια αφιολάτρευτη σέλφι με την σύζυγό του και το ένα τους παιδί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ