Άγρια δολοφονία γνωστής μεσίτριας των Sotheby's: Νεκρή από ρόπαλο baseball, κατηγορούν τον γιο του συζύγου της (φωτό - βίντεο)

Ένας γείτονας είπε ότι ο ύποπτος συμπεριφερόταν παράξενα.

Μια μεσίτρια των Sotheby's ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο θετό γιο της με ρόπαλο του μπέιζμπολ στο σπίτι της σε πολυτελή περιφραγμένη κοινότητα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Irma Daniels, 48 ετών, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της αξίας 864. 000 δολαρίων στο Cresskill του New Jersey την Τετάρτη - με τους αστυνομικούς να ισχυρίζονται ότι ο γιος του συζύγου της John Daniels Jr, 30 ετών, ήταν πίσω από την επίθεση.

Image

Image

Τwitter/True Crime with Laura

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πέθανε από αμβλύ τραύμα και ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα για τον θετό γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, διέφυγε από τη σκηνή μετά τη βίαιη επίθεση.

Ο δικαστής διέταξε να κρατηθεί ο 30χρονος χωρίς εγγύηση.

 

 

Αντιμετωπίζει ένα πλήθος ποινικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων της δολοφονίας πρώτου βαθμού, της παράνομης κατοχής όπλου και του ψεύδους στους ερευνητές.

Η δολοφονημένη μεσίτρια καταγόταν από τη Μόσχα. Πρόσφατα είχε επιστρέψει στην πατρίδα της και λίγες ώρες πριν από το θάνατό της μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για το πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η επίσκεψη αυτή, αναφέρει η Daiy Mail.

 

"Επιστρέφω στις ρίζες μου", είπε, σε συνδυασμό με πλάνα από τη γραφική πατρίδα της.

"Η όμορφη πατρίδα μου με τα μαγευτικά βουνά του Καυκάσου, τον αρχαίο πολιτισμό, τη σπαρακτική ιστορία και τους χαριτωμένους και ευγενείς ανθρώπους. Περήφανη που είναι Τσερκέζα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ