Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό - Συλλογική δουλειά & ισορροπίες με διπλωματία κι ευελιξία

Αναλυτικά οι αστρολγοικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αμέσως μετά ένα εξάγωνο με τον Ήλιο τις βραδινές ώρες. Ο Ήλιος σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Πλούτωνα επίσης δημιουργώντας ένταση και τάση χειρισμού κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια Σελήνη που αγαπά τη συλλογική δουλειά και προσπαθεί να διατηρεί ισορροπίες με διπλωματία και ευελιξία. Αυτή άλλωστε είναι και η καλύτερη μέθοδος για να έχει θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων πέντε ημερών των ζωδίων σας πιο προσεκτικά σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά και τους συνεργάτες, πελάτες ή ανωτέρους και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δε νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα ώστε να το ολοκληρώσετε σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τα νεύρα σας και πως εκφράζετε το θυμό σας με το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα. Ίσως σας εκνευρίσει κάποιο επαγγελματικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στα θέματα εργασίας και γενικώς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά.  Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή των υποχρεώσεων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το «μαζί» ευνοείται περισσότερο από τη Σελήνη στον Ζυγό και δεν παύει όταν είναι η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο να ευνοεί τόσο τη διάθεση σας όσο και τη δράση σας. Όμως από το απόγευμα και μετά ξεκινούν πιο έντονες όψεις. Η χιαστί όψη του Ήλιου και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας.  Ίσως από την άλλη να σας πιάνει μια εσωτερική ανησυχία ή μια αίσθηση ανικανοποίητου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ