Σπάνια εμφάνιση της Νάντιας Μουρούζη στην Επίδαυρο - Η μούσα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πάντα γοητευτική

Απαστράπτουσα η Νάντια Μουρούζη στην Επίδαυρο!

Η Νάντια Μουρούζη, ηθοποιός και γνωστή για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μετέβη στην Επίδαυρο για να παρακοουθήσει την παράσταση "Τρωάδες". Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της έκλεψε τις εντυπώσεις. Πανέμορφη, όπως πάντα, φόρεσε ένα σύνολο σε μοβ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με σανδάλια και μια μαύρη τσάντα. Την παράσταση παρακολούθησε στην παρέα του Σπύρου Μπιμπίλα.

NDP

Η παράσταση "Τρωάδες στην Επίδαυρο"

Η παράσταση "Οι Τρωάδες" περιγράφει την αναχώρηση των αιχμαλώτων γυναικών της Τροίας για την Ελλάδα, θρηνώντας την άλωση της πόλης. Η Εκάβη, μια από αυτές, αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ οι Πολυξένη και Ανδρομάχη βιώνουν δραματικές καταστάσεις. Η Κασσάνδρα προφητεύει τα εμπόδια που αναμένουν τους Έλληνες στην επιστροφή τους. Ο Ευριπίδης έγραψε το έργο το 415 π.Χ. μετά την τραγική καταστροφή της Μήλου. Μέσα από αυτό, προειδοποιεί για τις συνέπειες της βίας των νικητών και αναδεικνύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενώ επικεντρώνεται στον ρόλο των γυναικών στην επιβίωση μετά την καταστροφή.

NDP

Διαβάστε επίσης: Σάλος στο twitter με τους "Σφήκες" της Λένας Κιτσοπούλου - "Ντροπή και αίσχος" (φωτό - βίντεο)

Λίγα λόγια για τη Νάντια Μουρούζη

Η Νάντια Μουρούζη είναι Ελληνίδα ηθοποιός γεννημένη στην Αθήνα. Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός το 1986 πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Ο Μελισσοκόμος. Από εκεί και πέρα συνέχισε την πορεία της στον κινηματογράφο με συμμετοχές στις ταινίες Τοπίο στην ομίχλη, Alice, Το μετέωρο βήμα του πελαργού, Γυναίκες δηλητήριο και άλλες. Στην τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει στις καθημερινές σειρές Η Λάμψη και Καλημέρα Ζωή.

NDP

Η σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Το όνομά της συνδέθηκε στενά με αυτό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, καθώς η Νάντια Μουρούζη ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού πριν πεθάνει. 

Η ίδια μίλησε το 2021 για την σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ σε μια σπάνια συνέντευξη στο Μega.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα λόγω της υγείας του, αλλά ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος τρυφερός, υπερευαίσθητος με πολύ χιούμορ. Ηταν ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο. Είχε εξυπνάδα και ήταν χαριτωμένος. Δεν τον παντρεύτηκα ποτέ. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μια άλλης εποχής, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Βέβαια, δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Νάντια Μουρούζη.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι έχασε τον πατέρα της την ίδια μέρα που πέθανε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπαμιχαήλ: 19 χρόνια από τον θάνατό του - Η καριέρα και ο θυελλώδης γάμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Facebook / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ "ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ