87 χρονών ήταν ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 40χρονο με το ηλεκτρικό του αμαξίδιο - Νεκρά και τα δυο σκυλιά του

Τραγωδία για 40χρονο με αναπηρικό αμαξίδιο στη Βούλα.

Τραγική κατάληξη είχε ένας 40χρονος που κινούνταν με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο, όταν παρασύρθηκε από 87χρονο οδηγό Ι.Χ. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 22:30 βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στo 32ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas.

Ο 87χρονος οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στην παραλιακή και συνελήφθη. Σκότωσε τον 40χρονο, αλλά και τα δυο σκυλάκια του. Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά στο Ασκληπείο της Βούλας, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Η Τροχαία έχει ήδη ξεκινήσει προανακριτική έρευνα για να βρει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συτυχήματος.

Βίντεο δείχνει τον 40χρονο να κινείται με τα σκυλιά του

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το zoosos.gr, η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, αναφερόμενη στον θάνατο του άνδρα τον οποίο είχε δει να μετακινείται μαζί με τα σκυλάκια του στην περιοχή της Γλυφάδας πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο και τόνισε στα social media:

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του… Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες. Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται όχι μόνο το έκανε αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία, βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια… Ένας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas απόψε με το ΙΧ του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του. Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα».

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μάχη με τις φλόγες για τρίτη μέρα - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ