Ο Σάιμον ζει εντελώς μόνος του σε ένα έρημο νησί - Ο 38χρονος μηχανικός εγκατέλειψε τα πάντα όταν πέθανε ο καλύτερος του φίλος - On camera

Ζει μόνος του σε έρημο νησί, ανοιχτά της Ουαλίας!

Ο Βρετανός Σάιμον Πάρκερ αποφάσισε να κάνει το απίστευτο, να ζήσει μόνος του ένα νησί! Την απόφαση αυτή πήρε μετά τον θάνατο του καλύτερού του φίλου και τη θλίψη που αντιμετώπιζε. Ο Σάιμον Πάρκερ ήταν πρώην μηχανικός αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας της χώρας.

Ο 38χρονος άφησε πίσω τη ζωή που ζούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή και μετέβη στο Flat Holm, ανοιχτά των ακτών της Ουαλίας, όπου δεν ζει κανένας άλλος άνθρωπος.

Ο Πάρκερ έδωσε συνέντευξη στο BBC, στο οποίο μίλησε γι' αυτήν την αλλόκοτη αντίδρασή του. Στη συνέντευξη έδωσε πληροφορίες για το πώς ζει ολομόναχος και το γεγονός ότι λειτουργεί και μια παμπ!

«Ήταν μια προσφορά που δεν μπορούσα να αγνοήσω», εξομολογήθηκε ο 38χρονος, ο οποίος φυλάει κιόλας το νησί Flat Holm, το οποίο τοποθετείται σε απόσταση τεσσάρων μιλίων από τις ακτές του Κάρντιφ.

bbc.com

Χωρίς ρεύμα και τρεχούμενο νερό

Αξιοσημείωτο είναι το ότι το νησί δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά ούτε και τρεχούμενο νερό. Εκεί ο Πάρκερ είναι ο μπάρμαν, φύλακας του νησιού, αλλά κάνει και ξεναγήσεις σε τουρίστες που μπορεί να θέλουν αν επισκεπτούν το μοναχικό νησί. Βέβαια, είναι ελάχιστες οι φορές που το νησί το επισκέπτεται κάποιος. Συνήθως ο Πάρκετ περνάει τον χρόνο του παρακολουθώντας πτηνά.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Κονάνος: «Φτου, ξελευτερία» - Με ένα βίντεο ο πρώην ιερέας αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

«Πέρασα μερικά άσχημα χρόνια και έχασα τον εαυτό μου», λέει ο Πάρκερ, αναφερόμενος στην περίοδο μετά τον θάνατο του στενού φίλου του, γεγονός που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να εγκατασταθεί στο νησί.

«Δεν μπορούν να πουν πολλοί ότι ζουν σε ένα τέτοιο μέρος. Είμαι κατά κάποιο τρόπο μόνος μου, οπότε υπάρχει ένας φόβος, αλλά αγαπώ τις προκλήσεις», συνέχισε ο ίδιος.

Ο Πάρκερ βρίσκεται απομονωμένος στο νησί από τον Μάρτιο που του συνέβη το τραγικό γεγονός και παροτρύνει τον κόσμο που θέλει μια εσωτερική αλλαγή να κάνει το ίδιο.

«Η ζωή είναι μικρή, απλά κάντε το», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνδρας. «Ικανοποιήστε το παιδί μέσα σας και μπορεί να καταλήξετε σε ένα τέτοιο μέρος», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ