Σοφία Βογιατζάκη: Εξοργισμένη η ηθοποιός μετά την ακινητοποίηση της στην Εθνική Οδό για 7 ώρες - "Ελλάς το μεγαλείο σου!" (φωτό)

Το μήνυμα της μέσα από το instagram ...

Εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο της για 7 ώρες παρέμεινε η Σοφία Βογιατζάκη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ηθοποιός μοιράστηκε μία δυσάρεστη εμπειρία με την ίδια (και άλλους πολίτες) να μένει ακινητοποιημένη στην Εθνική Οδό.

Μέσα από το story που έκανε είπε:

"Εγκλωβισμένη στην Εθνική. Κλειστή η παλιά Εθνική. Της Ολυμπίας δεν κουνάει ούτε μπρος ούτε πίσω. Έχουμε κάνει 7 ώρες που είμαστε εδώ ακινητοποιημένοι μισό χιλιόμετρο. Με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω. Πήρε φωτιά ένα βυτιοφόρο με υγραέριο και περιμένουμε. Και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Αφού υπήρχε αυτό το θέμα γιατί άνοιξαν τα διόδια και επέτρεψαν σε τόσο κόσμο να περάσει για να εγκλωβιστεί; Ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό παρακαλώ πολύ".

Σοφία Βογιατζάκη | 7 ώρες εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο της χωρίς νερό - Το μήνυμα οργής

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βογιατζάκη: «Ακόμα και τα πράγματα που μας στεναχωρούν, γίνονται για καλό» - Τι είπε για Αλέξη Γεωργούλη & Γιώργο Κιμούλη (βίντεο)

"7 ώρες εγκλωβισμένη! Ελλάς το μεγαλείο σου! Χωρίς νερό, με 39 βαθμούς θερμοκρασία. Κράτος ανύπαρκτο", έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ