Ενρίκε Ιγκλέσιας: Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει ο Ισπανός γόης - Διάλειμμα από την προετοιμασία για το tour του με Ricky Martin και Pitbull

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας πάσχει από μια σπάνια πάθηση και ακύρωσε την προετοιμασία της περιοδείας του.

Τα τελευταία νέα για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας δεν είναι καλά, καθώς ο γοητευτικός Ισπανός τραγουδιστής πάσχει από μια σπάνια πάθηση και αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τη σκηνή. Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε, αλλά πλέον έγινε γνωστή η ασθένεια του Ισπανού τραγουδιστή.

Η σπάνια πάθηση του Ενρίκε Ιγκλέσιας

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το 'The Trilogy Tour', μια σειρά από συναυλίες που θα τον ταξιδέψουν σε πολλά μέρη του κόσμου μαζί με τον Ricky Martin και τον ράπερ Pitbull. Η περιοδεία είναι προγραμματισμένει να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, ο Ισπανός τραγουδιαστής αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, καθώς δεν είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Μα πόσο cute! Ο Eνρίκε Ιγκλέσιας με την Άννα Κουρνίκοβα & τα τρία μπουμπουκάκια τους (φωτό)

Η πάθηση από την οποία πάσχη ονομάζεται «situs inversus». Πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία όπου τα όργανα του θώρακα βρίσκονται στην πίσω πλευρά, σαν να φαίνονται μπροστά σε καθρέφτη. Η ασθένεια αυτή πλήττει ένα άτομο σε κάθε 20.000 ανθρώπους στον κόσμο και είναι γενετικής φύσης. Το Situs inversus συνήθως συνοδεύεται από άλλες δυσπλασίες, όπως η πολυσπληνία ή το σύνδρομο Kartagener, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ