Γκουίνεθ Πάλτροου: Ανοίγει το εξοχικό της και γίνεται Airbnb - Το πολυτελές σπίτι με τις χρυσές λεπτομέρειες (φωτό)

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μας δείχνει το καταφύγιό της!

Ονειρευτήκατε ποτέ να ζήσετε όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου; Ο ξενώνας της Montecito προσφέρεται ως Airbnb για μια διανυκτέρευση στις 9 Σεπτεμβρίου. Ενώ μόνο ένα τυχερό άτομο ή δίδυμο θα έχει την ευκαιρία να το ζήσει από πρώτο χέρι, όλοι μπορούν να απολαύσουν τις σαγηνευτικές φωτογραφίες της κατοικίας.

Αυτό το σπίτι αποπνέει τη γοητεία μιας ταινίας της Nancy Meyers: Μια κομψή σόμπα και ζωηρά κίτρινα πόμολα να προσθέτουν χρώμα σε μια ολόλευκη κουζίνα, ενώ ένα πολυτελές μπάνιο είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου διακοσμημένο με μάρμαρο. Η τραπεζαρία διαθέτει βελούδινες καρέκλες που περιβάλλουν το τραπέζι, ενώ ο χώρος διαβίωσης συνδυάζει την αισθητική της Νότιας Καλιφόρνια και ενός ελβετικό σαλέ, με κρεμ κυρτό καναπέ. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει χρωματιστή ταπετσαρία.

Instagram @stephen.paul

Και η γοητεία εκτείνεται και στον εξωτερικό χώρο

Το εξωτερικό περιλαμβάνει μια υπαίθρια τραπεζαρία, μια εξωτερική σόμπα, ψάθινα ανάκλιντρα για χαλάρωση και μια κρυστάλλινη εσωτερική πισίνα.

Instagram @stephen.paul

Instagram @stephen.paul

 

Στην περιγραφή της στο Airbnb, η Πάλτροου δηλώνει: "Το σπίτι μου στο Montecito είναι το καταφύγιό μου για ανάπαυλα και ψυχική διαύγεια. Πηγαίνω εκεί για να επαναφορτιστώ, να ονειροπολώ και να επανασυνδεθώ με την οικογένειά μου και τους πολύτιμους φίλους μου. Είτε εσείς «Αναζητάτε ένα μέρος για απροσδόκητη σύνδεση ή για μοναξιά και προβληματισμό που σας αξίζει, όταν έρθετε για να μείνετε, ελπίζω να έχετε τόση χαρά από το σπίτι όσο εγώ».

Διαβάστε επίσης: Γκουίνεθ Πάλτροου: Νοικιάζει τον ξενώνα του σπιτιού της - Δείτε τι προσφέρει (βίντεο)

Το γαλήνιο καταφύγιο είναι η δημιουργία του Robin Standefer και του Stephen Alesch από τους Roman & Williams. Είναι οι δημιουργοί και της κύριας κατοικίας της Πάλτροου. Σύμφωνα με τα προηγούμενα σχόλια του Standefer στο Architectural Digest, «Ένα σπίτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τη σωματικότητα και το ήθος του ιδιοκτήτη του, και αυτό το σπίτι παίρνει τα σημάδια του από το ύψος, την ομορφιά και την εστίαση της Γκουίνεθ στην απόσταξη.»
Ταυτόχρονα, η αξιόλογη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Brigette Romanek, μαζί με τηνΠάλτρου, μια αυτοαποκαλούμενη «εμμονική με τα έπιπλα», συνέβαλε στη διακόσμηση. Η Romanek ανέφερε στο Architectural Digest, «Η Γκουίνεθ ενδιαφερόταν περισσότερο για την ουσία παρά για το στυλ καθεαυτό... Ναι, έπρεπε να είναι όμορφο, αλλά την απασχολούσαν περισσότερο πράγματα όπως η διάθεση και η κίνηση.»

Instagram @stephen.paul

Instagram @stephen.paul

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ