Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023: Δυναμική επιστροφή των blazer - Πώς να φορέσετε την απόλυτη τάση (φωτό)

Ξανά στη μόδα τα blazer!

Σε αντίθεση με το casual στυλ, που κέρδισε την εύνοια του κόσμου της μόδας μετά το lockdown, οι σχεδιαστές επέδειξαν μια επιστροφή σε πιο παραδοσιακές σιλουέτες κατά τη διάρκεια των επιδείξεων φθινοπώρου/χειμώνα 2023, αναδεικνύοντας την εξέχουσα θέση των power blazers.

Η συλλογή του Saint Laurent ήταν η επιτομή της κυριαρχίας της τάσης των blazer για την ερχόμενη σεζόν. Η συλλογή περιλαμβάνει εμφανώς υπερμεγέθη μπουφάν, κομμένα στο στυλ των κλασικών ανδρικών τζάκετ, smoking jackets και βελούδινα σακάκια. Αυτά τα εντυπωσιακά μπλέιζερ, φτιαγμένα από υφάσματα ανδρικών ενδυμάτων που θυμίζουν την κληρονομιά του Saint Laurent, διαθέτουν κοφτερούς, υπερβολικούς ώμους, ευδιάκριτα οδοντωτά πέτα, ενσαρκώνοντας πραγματικά την ιδέα ενός power blazer.

ysl.com

Ανάμεσα σε ζωντανά και αποκαλυπτικά φορέματα, η σχεδιαστική ομάδα της Gucci πρόσφερε μια σειρά από προσαρμοσμένες επιλογές. Η συλλογή της κυμαίνεται από γκρι δερμάτινα κοστούμια μέχρι σμόκιν και σακάκια σε συνδυασμό με άνετα τζιν, παρέχοντας άφθονη στυλιστική έμπνευση για την εποχή που πλησιάζει.

gucci.com

gucci.com

gucci.com

Η Chloë Sevigny πυροδότησε περαιτέρω την τάση ανοίγοντας τη βιτρίνα της Proenza Schouler στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Φορούσε ένα μαύρο μπλέιζερ κολλημένο στη μέση με μια δερμάτινη ζώνη με κόμπους, μαζί με μια δερμάτινη φούστα. Ο Jack McCollough, ο οποίος ίδρυσε τη μάρκα μαζί με τον Lazaro Hernandez πριν από δύο δεκαετίες, σκέφτηκε ότι αυτή η συλλογή ήταν η πιο προσωπική τους μέχρι σήμερα. Επικεντρώθηκε λιγότερο σε ένα συγκεκριμένο θέμα και περισσότερο στις πραγματικές επιθυμίες των γυναικών, ρωτώντας: «Τι θέλουν;».

proenzaschouler.com

proenzaschouler.com

Διαβάστε επίσης: Cute και Cozy Outfits για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2022 - 2023 - Θα σας ξετρελάνουν (φωτό)

Μερικά ακόμα blazer που μπορείτε να αποκτήσετε:

1. CROPPED JACKET IN RIVE GAUCHE STRIPED FLANNEL

2. DOUBLE-BREASTED JACKET IN WOOL GABARDINE

3. PRINCE OF WALES WOOL HEMP JACKET

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ