Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους άλλους, εξοργισμένοι με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας και θλιμμένοι με τις εικόνες που αντικρίζουμε

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Τις πολύ πρωινές ώρες η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Πλούτωνα πριν μπει σε φάση κενής πορείας από τις 08:10 το πρωί και μέχρι τις 11:07 που θα περάσει στον Τοξότη. Από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει μόνο απαιτητικές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο στη διάρκεια της μέρας. Σαφώς δεν είναι οι πιο ανάλαφρες μέρες από πλευράς διάθεσης λόγω της δύσκολης επικαιρότητας. 

ΚΡΙΟΣ

Κακό πράγμα η εξιδανίκευση, γιατί βλέπεις τον άλλο ή μια κατάσταση με παραμορφωμένους φακούς, γοητεύεσαι από κάτι που εσύ ο ίδιος του έχεις προσδώσει μια «τελειότητα» που ξεφεύγει από την ανθρώπινη φύση. Και οι άνθρωποι δεν είναι σίγουρα τέλειοι. Κι όταν σχηματίζονται απαιτητικές όψεις, τότε ανακαλύπτεις την πραγματικότητα που λίγο ίσως μοιάζει με το όνειρο που έχεις για έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση. Η σημερινή μέρα ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές ή ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στον τομέα των οικονομικών. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις σήμερα, δημιουργώντας μια ποικιλομορφία ερεθισμάτων που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και στις οικογενειακές σχέσεις. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο ζώδιο του Τοξότη απέναντι σας κι αυτό με κάποιο τρόπο δημιουργεί αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά κάποιες στιγμές και μεγαλύτερο εκνευρισμό ή άγχος. Οι όψεις της δείχνουν ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε σας φορτώνουν με δικά τους ίσως προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποσυντονίζεστε πιθανώς εσείς από τις δικές σας δουλειές ή υποχρεώσεις. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ