Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - Φήμες ότι ζει στην Ελβετία - Βλέπει τον Αλβέρτο μόνο με ραντεβού

"Βόμβα" η κίνηση της Πριγκίπισσας για το πριγκιπάτο!

Μετά την ανακοίνωση που προκάλεσε αίσθηση, ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ζει στην Ελβετία και συναντά τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, μόνο κατόπιν ραντεβού, η ίδια απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram. Ο λογαριασμός της πριγκίπισσας, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, με το όνομα @hshprincesscharlene, δεν είναι πλέον διαθέσιμος και εμφανίζει το μήνυμα "Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη" στην αναζήτηση.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει διαγράψει και όλες τις φωτογραφίες και τις συνδέσεις της με τη βασιλική οικογένεια. Προηγουμένως, η πριγκίπισσα ήταν ενεργή στα social media, κοινοποιώντας στιγμιότυπα από τις επίσημες επισκέψεις και ταξίδια με τα παιδιά της, τα δίδυμα πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Instagram @albertandcharleneofmonaco

Αν και ο προσωπικός λογαριασμός της Πριγκίπισσας έχει διαγραφεί, ο λογαριασμός του Ιδρύματος The Princess Charlene of Monaco παραμένει ενεργός.

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ξανά στην νότια Αφρική - Θα την συνοδεύσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος στην πατρίδα της - Η τραυματική ανάμνηση

Παράλληλα, ο εκτός γάμου γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 20 του χρόνια, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία δήλωσε πως επιθυμεί να αξιοποιήσει τη θέση του ως επικεφαλής του πριγκιπάτου. Αυτή η κίνηση της πριγκίπισσας Σαρλίν σε συνδυασμό με τα νέα για τον γιο του πρίγκιπα Αλβέρτου, προκαλεί περαιτέρω ίντριγκες στα μέσα ενημέρωσης και το κοινό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ