Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ξανά στην νότια Αφρική - Θα την συνοδεύσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος στην πατρίδα της - Η τραυματική ανάμνηση

Πρόκειται για φιλανθρωπική οργάνωση

Στη γενέτειρα της θα επιστρέψει η πριγκίπισσα του Μονακό!

Από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα διεξαχθεί στο Sun City Leisure Complex, στη Νότια Αφρική το Water Bike Challenge.

Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση που ξεκίνησε να διοργανώνει το Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, ώστε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την εκμάθηση κολύμβησης και την ασφάλεια στο νερό.

Περίπου δύο χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η Σαρλίν είχε βρεθεί στη Νότια Αφρική. 

Η πρώην ολυμπιονίκης - κολυμβήτρια, πέρασε μεγάλο μέρος του 2021 στη Νότια Αφρική, όπου βρισκόταν σε ανάρρωση μετά από επιπλοκές από χειρουργική επέμβαση που είχε υποστεί μετά από λοίμωξη στα αυτιά, στην μύτη και τον λαιμό.

Διαβάστε ακόμη: Συντετριμμένη η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό - Η απώλεια που την βύθισε σε θλίψη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Σε κλινική ψυχικής υγείας η πριγκίπισσα Σαρλίν - δεν έχει covid ή καρκίνο» (βίντεο)

Αργότερα, η πριγκίπισσα Σαρλίν έλαβε θεραπεία σε κλινική ψυχικής υγείας «εκτός του Μονακό» όπως είχε αποκαλύψει τότε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. 

 

"Περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο βορειοδυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ, «αυτός ο ναός της διασκέδασης» θα φιλοξενήσει το Water Bike Challenge για τρεις ημέρες, έναν αγώνα water bike, που θα δώσουν το "παρών" ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Μονακό".  λέει ο επίσημος ιστότοπος της εκδήλωσης.

 

 

 

 

Φυσικά, στο πλευρό της πριγκίπισσας Σαρλίν θα είναι και ο σύζυγος της, πρίγκιπας Αλβέρτος.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σε ποια κλινική βρίσκεται και πόσα πληρώνει ο Αλβέρτος κάθε μήνα - Τα νεότερα για την υγεία της

Διαβάστε ακόμη: Η Σαρλίν του Μονακό γιορτάζει τα δίδυμα της από μακριά - Με μία «κάρτα» που ραγίζει καρδιές (φωτό)

Το Water Bike Challenge είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό το 2017 και η αποστολή του είναι «να εκπαιδεύσει και να σώσει ζωές».

 

 

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε συμμετάσχει και η ίδια σε έναν αγώνα 180 χιλιομέτρων μεταξύ Calvi και Μονακό, το The Crossing, προς όφελος του φιλανθρωπικού της έργου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Την αποχαιρετά το Παλάτι; To βίντεο για τα γενέθλια της που προβληματίζε

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από μήνες θεραπείας σε κλινική της Ελβετίας - η ανακοίνωση του πριγκιπάτου

Οι αγώνες αυτοί είναι ανοιχτοί προς όλους, αθλητές κι ερασιτέχνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ