Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μαζί με την οικογένεια του - "Θα το περάσουμε κι αυτό" λέει η κόρη του, Κωνσταντίνα (φωτό)

Είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας ...

Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς!

Ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετώπισε σοβαρά θέματα υγείας και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική με λοίμωξη στη χολή ενώ λίγο αργότερα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέττα και στους Αγίους Θεοδώρους μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στην εντατική, με λοίμωξη - Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό

Ωστόσο, κατάφερε και διέφυγε τον κίνδυνο παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο της Αθήνας.

Σε όλη τη διάρκεια της "περιπέτειας" του ήταν στο πλευρό του η οικογένεια του, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, αλλά και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τον ηθοποιό και τη μητέρα της, μέσα στο κέντρο αποκατάστασης.

«Θα το περάσουμε κι αυτό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: «Παναγιά μου… βοήθησέ μας»: Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του Σπύρου Φωκά που κινδύνεψε στο Λουτράκι - Δεν μπορεί να μετακινηθεί

Να σημειώσουμε και το πόσο συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στα σχόλια της φωτογραφίας που του εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ