Ζέτα Δούκα: Μήνυμα για τις πυρκαγιές αγκαλιά με ένα δέντρο - Θα μας αφανίσει όλους χωρίς καμία εξαίρεση

Έξαλλη η Ζέτα Δούκα με τους εμπρηστές και τις φωτιές στην Ελλάδα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ζέτα Δούκα εξέφρασε το δικό της μήνυμα σχετικά με τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σε όλη την Ελλάδα. Συντετριμμένη η ηθοποιός από τα τραγικά συμβάντα των τελευταίων ημερών, ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει και εκείνη με τη σειρά της την τρέχουσα κατάσταση.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός, την οποία παρακολουθήσαμε τελευταία στην τηλεοπτική σειρά "Άγρια Γη", εξέφρασε τις σκέψεις, τις οποίες και μοιράστηκε με τους ακολούθους της.

Ανέφερε πόσο σημαντική είναι η φύση και τόνισε ότι η καταστροφή της φύσης μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις για όλους μας. Πιο αναλυτικά, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: 

"Η φύση, τα δέντρα , η θάλασσα,όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι οι ρίζες μας. Όλοι προερχόμαστε από το ίδιο κύτταρο .Κι όλοι θα αφανιστούμε με τον ίδιο τρόπο.

Και οι εμπρηστές. Και οι έχοντες συμφέροντα πάσης φύσεως. Και αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους για να γλιτώσουν πρόσκαιρα τη τιμωρία. Και οι μικρόνοες που θεωρούν εαυτούς ατρωτους και υπεράνω. Αυτή η γη θα μπορούσε να μας θρέψει εάν ζούσαμε αρμονικα. Τώρα όμως θα μας αφανίσει. Όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση.."

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Δούκα: Στην Αττική ... για μία βουτιά - "Μέρες του Αυγούστου όπως πρέπει να είναι" (φωτό)

Οι φωτογραφίες με τις οποίες θέλησε να μοιραστεί το μήνυμα για τις φωτιές, δείχνουν τη Ζέτα Δούκα να αγκαλιάζει ένα δέντρο και να βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Instagram @zetadouka

Instagram @zetadouka

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ