Θρήνος στο WWE: Πέθανε στα 36 ο σούπερ παλαιστής Bray Wyatt - Πρωταθλητής και πατέρας τεσσάρων παιδιών (φωτό)

Έπαθε ανακοπή καρδιάς... 

Ο θρύλος του WWE Bray Wyatt πέθανε "απροσδόκητα" σε ηλικία 36 ετών.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, με πραγματικό όνομα Windham Rotunda, είχε να εμφανιστεί στην οθόνη από τον Φεβρουάριο του 2023, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι έδινε μάχη με μια απροσδιόριστη ασθένεια, ενώ ο Dwayne Johnson ήταν μεταξύ εκείνων που απέτισαν φόρο τιμής στον σταρ.

 

Το αφεντικό του WWE, Triple H, ηγήθηκε των αφιερωμάτων στον Wyatt, καθώς αποκάλυψε την τραγική είδηση την Πέμπτη και έγραψε στο Twitter: "Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Mike Rotunda, μέλος του WWE Hall of Famer, ο οποίος μας ενημέρωσε για την τραγική είδηση ότι το μέλος της οικογένειάς μας στο WWE για μια ζωή Windham Rotunda - επίσης γνωστό ως Bray Wyatt - απεβίωσε νωρίτερα σήμερα.

"Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή".

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο WWE, ο Wyatt ήταν γνωστός για τη δημιουργικότητά του στον κόσμο της πάλης, καθώς εξελισσόταν συνεχώς δημιουργώντας ενδιαφέροντες και αινιγματικούς χαρακτήρες.

Απολύθηκε με σοκαριστικό τρόπο από το WWE το 2021, εν μέσω περικοπών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πριν επιστρέψει θριαμβευτικά στο Extreme Rules τον Οκτώβριο του 2022, εμφανιζόμενος για πρώτη φορά σαν χαρακτήρας περισσότερο σαν τον πραγματικό του εαυτό.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, αποκαλύφθηκε ότι η αιτία θανάτου του Wyatt ήταν καρδιακή προσβολή.

Ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ