Kendall Jenner, Hailey Bieber, Lori Harvey &Justine Skye: Τα top models απόλαυσαν διακοπές σε σκάφος - Τα ποτά & τα βίντεο στο Tik Tok

H Kendall Jenner έχει δημιουργήσει το δικό της ποτό, μία Tequila, που την έχει ονομάσει 818! 

Η Kendall Jenner απολαμβάνει τις διακοπές της με καλές της φίλες.

Το σούπερ μόντελ, 27 ετών, δημοσίευσε ένα ανάλαφρο TikTok με την ίδια να μοιράζεται ένα ποτό με τη Lori Harvey, τη Hailey Bieber και την τραγουδίστρια Justine Skye σε ένα γιοτ την Πέμπτη.

 

 

 

Στο κλιπ, οι πασίγνωστες νεαρές φαίνονται να πίνουν ένα μπουκάλι Eight Reserve της μάρκας 818 Tequila της Jenner, ενώ μιμούνται αστειευόμενες ένα ηχητικό στιγμιότυπο του Scott Disick που προσφέρει ποτό στη μητέρα της Jenner, Kris, στο Keeping Up With The Kardashians.

 

"Ποτό;" λέει ο Diskick, στην πρώην πεθερά του, στο οποίο η Momager, 67 ετών, απαντά: "Ξέρεις, θα ήθελα πολύ".  

"Δεν χρειάζομαι μια ολόκληρη ιστορία ζωής. Απλά ναι ή όχι", παρεμβαίνει ο Disick.

 

Η Jenner φαίνεται να κρατάει το μεγάλο μπουκάλι σε σχήμα οκτώ, καθώς μιμείται τα λόγια του Disick. Η Skye, η Harvey, και η Bieber,  μιμούνται με τη σειρά τους τα λόγια της μαμάς της.

Ενώ η Jenner φορούσε ένα κρεμ και μπλε μπλουζάκι πάνω από το πράσινο μπικίνι της, η Skye φορούσε ένα μπλε καρό μπικίνι με κόκκινα σχέδια λουλουδιών.

Η Harvey φόρεσε επίσης μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα πορτοκαλί μπικίνι, ενώ η  Bieber φορούσε ένα μπλε μπικίνι και ένα ζευγάρι κομψά γυαλιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ