Δεν μπορεί να χορτάσει την Ελλάδα ο Τομ Χανκς: Βρέθηκε στην Κάρπαθο - Έκανε βόλτα στα Πηγάδια & πόζαρε με φανς (φωτό - βίντεο)

Για διακοπές στην Ελλάδα βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Τομ Χανκς  και χθες με το σκάφος του, ''ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ'', ήταν στην Κάρπαθο!

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι. Απ\' ότι φαίνεται ο Tom Hanks έχει ερωτευτεί την Ελλάδα τόσο πολύ, που πλέον του είναι αδύνατον να φύγει από αυτήν. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Δείτε επίσης: Ο Τομ Χανκς ξανά στην Ελλάδα! Εθεάθη στη Λακωνία μέσα σε φουσκωτό - Δείτε φωτό

Στην Αντίπαρο ο πρώην πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα: Τον φιλοξενεί ο καλός του φίλος, Τομ Χανκς - Σε ποια ταβέρνα του νησιού έφαγαν ; (βίντεο)

Πριν από λίγο διάστημα επισκέφθηκε το όμορφο νησί της Πάρου (στο οποίο διατηρεί και βίλα), αργότερα βρέθηκε στο Κυπαρίσσι, ενώ τώρα είναι στην Κάρπαθο

 

 

 

Σύμφωνα με το karpathiakanea.gr ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Τομ Χανκς βρέθηκε με το σκάφος «Μαργαρίτα» στην Κάρπαθο.

Απλός, προσιτός και ιδιαίτερα φιλικός, ο Τόμ Χανκς περπάτησε στο λιμάνι του νησιού, μίλησε και φωτογραφήθηκε με όσους τον αναγνώρισαν.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ, ο Τομ Χανκς ποζάρει με τα εγγόνια του δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου, τον Γιάννη και τον Περικλή.

 

 

Αργότερα ο Τομ Χάνκς με τη Ρίτα Γουίλσον, τα σκυλιά τους και ένα φιλικό ζευγάρι, έφαγαν σε εστιατόριο του νησιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ