Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δημιουργούνται εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε, όμως με κάποιο τρόπο βαραίνει και τη διάθεση μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τυπικά του καλοκαιριού απλώνεται μπροστά μας, κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και κατόπιν στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο γουηκέντ και της αντίθεσης του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο νευρική καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιο προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της επόμενης εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φέρνει έγνοιες περί των επαγγελματικών και άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι πιο απαιτητικό για τους περισσότερους, καθώς έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο. Ο Κρόνος συνήθως αναφέρεται σε συνθήκες, περιορισμούς, εγκλωβισμούς που δυσχεραίνουν τη ροή στην καθημερινότητα μας. Οπότε είναι από τις μέρες που όσα αποθέματα υπομονής έχετε πιθανόν να τα χρειαστείτε κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν και κάποια εκνευριστικά γεγονότα κυρίως σε θέματα δουλειάς ή επαφών με τους συνεργάτες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο σας φέρνει ένα εσωτερικό διχασμό, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας από τη μια στην προσωπική σας ζωή και στην οικογένεια και από την άλλη στην καριέρα έρχονται σε σύγκρουση. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί προοπτικές στον τομέα της καριέρας αρκεί οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες και να μη διστάσετε μπροστά στην ανάληψη ευθυνών όσο κουραστικές κι αν είναι. Η θέση του ηγέτη στον τομέα σας σάς ανήκει, αρκεί να δείξετε ενδιαφέρον και να προσηλωθείτε στους στόχους σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ