Family vintage pic: Ο Σωτήρης Μουστάκας με την σύζυγό του Μαρία Μπονέλου και την κόρη τους Αλεξία Μουστάκα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 κι ήταν αχώριστο, μέχρι τον θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα το 2007. Λίγους μήνες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η Μαρία Μπονέλου.

Μία σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Μουστάκα με τη σύζυγό του, Μαρία Μπονέλου και την κόρη του, Αλεξία δημοσίευσε στο Instagram η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Το στιγμιότυπο χρονολογείται από τη δεκαετία του ’80.

Σε αυτό, ο Σωτήρης Μουστάκας κρατά αγκαλιά την κόρη του, ενώ χαμογελούν όλι στον φακό. 

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για το χαμένο Όσκαρ του Σωτήρη Μουστάκα για 2 ψήφους: «Τι να το κάνω, δεν τον ένοιαξε και πολύ» (βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 κι ήταν αχώριστο, μέχρι τον θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα το 2007. Λίγους μήνες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η Μαρία Μπονέλου.

Συγκεκριμένα η Έλενα Μακρή έγραψε στον λογαριασμό της: ''Οι δυο εκλεκτοί ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα -και αγαπητά- ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. Ερωτεύτηκαν με πάθος και παντρεύτηκαν το 1973. Απέκτησαν την κόρη τους Αλεξία, που ακολούθησε κι εκείνη τα βήματά τους στο θεατρικό σανίδι.

Ο Σωτήρης Μουστάκας και η Μαρία Μπονέλου ήταν αχώριστοι τόσο στη σκηνή όσο και τη ζωή.

Όταν η ηθοποιός έπαθε Αλτζχάιμερ εκείνος της αφοσιώθηκε πλήρως μέχρι τον θάνατο του στις 4 Ιουνίου του 2007. Εκείνη τον ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα στις 30 Αυγούστου 2007. Και οι δυο μόλις στα 67 τους χρόνια …

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ