Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

H Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω και η τελευταία της όψη πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη θετική της εκδήλωση είναι μια καλή όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να αναπτύξουμε στρατηγική και μεθοδολογία στις κινήσεις μας

ΚΡΙΟΣ

Μια σούπερ δυναμική και αποτελεσματική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι αντί να αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα, καλύτερα να βάλετε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε και να δώσετε εκεί την αποκλειστική σας προσοχή. Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα είναι αρκετά πιεστική σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων, αλλά μπορεί να υποδηλώνει και κάποια παιχνίδια εξουσίας στις επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα σε έναν ευαίσθητο και συναισθηματικό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε, ειδικά μέχρι το απόγευμα, μπορεί να σας κάνει να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ