Οι ρώγες - μπροστά! Η νέα μόδα των nipples forward στα catwalks της Νέας Υόρκης - Δείτε μερικά όμορφα τολμηρά ρούχα (φωτό)

Πρωτότυπα σχέδια που θα συζητηθούν!

Στις τελευταίες συλλογές της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, αναδύεται μια αξιοσημείωτη τάση όπου οι σχεδιαστές ξεπερνούν τα όρια, ενσωματώνοντας ευφάνταστα καλύμματα θηλών στα σχέδιά τους. Ενώ τα μοντέλα πασαρέλας φορούν συχνά διαφανή ρούχα ή κάνουν catwalk ακόμα και με γυμνό στήθος, η τρέχουσα τάση το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με μοναδικά καλύμματα θηλής.

Για παράδειγμα, στην έκθεση Puppets and Puppets' Φθινόπωρο 2023, τα μοντέλα παρουσίασαν καλύμματα θηλής που μοιάζουν με κρόκους αυγών και τριαντάφυλλα, ενώ η Melke παρουσίασε καλύμματα θηλής με emoji ροδάκινου. Το ντεμπούτο της Area για την Άνοιξη του 2023 παρουσίασε κουφέτα, που χρησιμεύουν ως φόντο για έναν χρυσό κορσέ με σχήμα μπανάνας και σκούρο μπλε τζιν. Εν τω μεταξύ, οι Μπρονξ και Μπάνκο επέλεξαν εντυπωσιακά, πολυτελή καλύμματα θηλών. Αυτές οι δημιουργικές προσεγγίσεις ξεπερνούν τον μινιμαλισμό, παρέχοντας όχι μόνο διακόσμηση αλλά και μια εντυπωσιακή πινελιά στο στήθος.

Ενώ οι εκτεθειμένες θηλές στην πασαρέλα μπορεί να μην προκαλούν έκπληξη, αυτές οι περίπλοκες εμφανίσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπερβολικές, όταν βγουν στην αγορά. Σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη τάση των συνόλων χωρίς παντελόνι στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, είναι πιθανό η βιομηχανία της μόδας να συνεχίσει να ξεπερνά τα όρια την επόμενη χρονιά, προκαλώντας τις ζώνες άνεσης των πελατών.

Διαβάστε επίσης: Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024: Οι top τάσεις δείχνουν τι θα φορεθεί φέτος

Δείτε μερικά από τα καινοτόμα σχέδια καλύμματος θηλής από τις πασαρέλες του Φθινοπώρου 2023 της Νέας Υόρκης:

puppetsandpuppets.com

puppetsandpuppets.com

puppetsandpuppets.com

melkenyc.com

MELKE NYC Flock Bra - $100.00

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ