Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου!

Δύο σκύλοι βρίσκονται δίπλα στους πολιτικούς που βρίσκονται σε θέση ευθύνης

Λένε πως "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος", ένα ρητό που φαίνεται να το ασπάζονται τόσο ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμάνουελ Μακρόν, όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Οι δύο πολιτικοί που απεικονίζονται συχνά δίπλα στους τετράποδους φίλους τους, επέλεξαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια!

Με μία δημοσίευση που απεικονίζει τον Εμάνουελ Μακρόν και τον Nemo, το 7 ετών κατοικίδιο του Γάλλου Προέδρου, επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα την Παγκόσμια ημέρα Σκύλου, η fan page "Em sutien" που ακολουθεί τη ζωή του Μακρόν και της συζύγου του.

 

Ο 45χρονος πολιτικός που έχει αδυναμία στο μαύρο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ-Γκριφόν σκύλο του, βρίσκεται καθισμένος στο γραφείο του στην πρώτη φωτογραφία, χαϊδεύοντας το λαιμό του Nemo, με το βλέμμα του προσηλωμένο επάνω του, ενώ ο Nemo δείχνει να απολαμβάνει τα χάδια. Στη δεύτερη φωτογραφία, ο Nemo βρίσκεται και πάλι δίπλα στον Μακρόν, σε στάση όμως που δείχνει ότι προσέχει τον κύριο του από οποιοδήποτε κακό.

Την Παγκόσμια Ημέρα όμως γιόρτασε και ο Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, παρέα με τον σκύλο του, ένα γλυκό μπόξερ. Ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευσε τη φωτογραφία με μία λεζάντα, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της διοίκησής του, που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας.

Να επισκεφτούν όλοι "τα 5 νέα dog parks" ώστε να παίξουν με τα κατοικίδιά τους, προέτρεψε τους ιδιοκτήτες σκύλων ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ