Τραγωδία στην Βραζιλία: Το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα - 2 νεκροί αναβάτες σε πρωτάθλημα μηχανοκίνητου μηχανισμού

Συγκλονιστικό θέαμα ...

Τραγικό επίλογο είχε το πρωτάθλημα μηχανοκίνητου μηχανισμού της Βραζιλίας έπειτα από θανατηφόρα σύγκρουση δύο ανδρών στην πίστα.

Πρόκειται για τον 42χρονο André Veríssimo Cardoso και τον 38χρονο Érico Veríssimo da Rocha,  οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά το τρομερό δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κατηγορίας GP 1000.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Η ανακοίνωση της Moto1000GP



Λίγο αργότερα η Moto1000GP εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

«Η Moto1000GP ανακοινώνει τον θάνατο του αναβάτη André Veríssimo Cardoso, που ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα με τον αναβάτη Érico Veríssimo da Rocha κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κατηγορίας GP 1000 αυτή την Κυριακή το απόγευμα (27) κατά τη διάρκεια του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος μοτοσικλέτας Βραζιλίας στο Cascavel (PR).

Ο André Veríssimo, 42 ετών, στάλθηκε από την ομάδα διάσωσης του πρωταθλήματος σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο αναφοράς. Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες από το νοσοκομείο, μετά από επείγουσα περίθαλψη, όταν μεταφέρθηκε στο χειρουργικό κέντρο, υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και πέθανε.

Δυστυχώς, μια όμορφη μέρα αγώνων μετατράπηκε σε μια από τις πιο θλιβερές μέρες στην ιστορία του Moto1000GP. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι αποκλειστικά με τις οικογένειες και τους φίλους μας και τους αναχωρητές πιλότους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ