H Margot Robbie σε αποκλειστικές φωτό από τη Σίφνο: Με ολόσωμο σέξι λευκό μαγιό φιλάει, τον πραγματικό της Ken

Aνέμελη Barbie στην Σίφνο!

Αυτή η Barbie αποδεικνύει ότι είναι μια θεά. Μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η πρωταγωνιστική της ερμηνεία ως η εμβληματική κούκλα απέφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office, η Margot Robbie απολαμβάνει μια πολύ προσγειωμένη απόδραση στην Ελλάδα, όπου εθεάθη να φιλάει τον σύζυγό της. 

Η Robbie - η οποία φέρεται να αμείφθηκε με 50 εκατομμύρια δολάρια για το ρόλο της στην ταινία Barbie - φωτογραφήθηκε  με τον παραγωγό & σύζυγό της, Tom Ackerley, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, από την δύσκολη καθημερινότητά της. 

Τις εικόνες εξασφάλισε η DailyMail. com.

 

 

Η 33χρονη ηθοποιός μας έδειξε το υπέροχο σώμα της στο ολόσωμο λευκό, καυτό μαγιό της- το οποίο φαινόταν να είναι από τη Norma Kamali και κόστιζε 150 δολάρια. Να σημειώσουμε πως επέλεξαν το πανέμορφο νησι της Σίφνου, για την ξεκούρασή τους. 

Κάποια στιγμή, ο καλός της, επίσης 33 ετών, την τράβηξε κοντά του για ένα παθιασμένο φιλί, καθώς κρατούσε το πίσω μέρος του κεφαλιού της και με τα δύο του χέρια. 

Είναι τόσο ερωτευμένοι. 

 

 

 

 

Σε άλλες φωτογραφίες, η Margot εθεάθη να φτάνει στο νησί με πλοίο γεμάτο με άλλους παραθεριστές και, δείχνοντας ότι η φήμη δεν την είχε αλλάξει, έσυρε τη δική της ροζ βαλίτσα, φτάνοντας στο λιμάνι. 

 

Η ταξιδιωτική της ενδυμασία περιελάμβανε ένα μπλουζάκι που φαινόταν να είναι της μάρκας Saint Michael, το οποίο πωλείται προς 370 δολάρια, και ένα σορτσάκι ποδηλατικό- το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά παπούτσια.

Δείτε όλες τις φωτό στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ