Η Κάρι σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον όχι μόνο έβαλε ελληνικό νυφικό αλλά υμνεί και τη χώρα μας: Ελλάδα είσαι η καλύτερη

Οικογενειακές διακοπές στην Κάρυστο για το ζεύγος!

Από την Κάρυστο ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram η Κάρι Τζόνσον, σύζυγος του πρώην Βρετανού Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου περνά οικογενειακές στιγμές μαζί με τα παιδιά του.

Η Κάρι Τζόνσον μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται να περνάει στιγμές ανεμελιάς στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Επίσης, δοκιμάζει τοπικά πιάτα και χαλαρώνει σε μαγευτικά τοπία, μετά και τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς του τον Ιούλιο.

Στη λεζάντα μιας δημοσιέυσης εξέφρασε με θερμά λόγια την αγάπη της για την Ελλάδα. Αναλυτικότερα, σχολίασε μια από τις αναρτήσεις της λέγοντας ότι: "Οι πιο υπέροχες διακοπές με οικογένεια και φίλους. Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη".

Οι φίλοι της στο Instagram συμφώνησαν με την πρώην πρώτη κυρία της Βρετανίας, λέγοντας ότι και εκεινοί αγαπούν την Ελλάδα, ενώ εξύμνησαν τις ομορφιές της χώρας μας.

Instagram @carrielbjohnson

Διαβάστε επίσης: Μπόρις Τζόνσον: Για 8η φορά έγινε πάλι μπαμπάς! - "Καλώς ήρθες στον κόσμο, Οδυσσέα" (φωτό)

Το 3ο τους παιδί φέρανε στον κόσμο τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο γεννήθηκε το τρίτο παιδί το ζευγαριού και το 8ο για τον Μπόρις Τζόνσον. Πρόκειται για τον Φρανκ Άλφρεντ Οντίσιας Τζόνσον, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου. 

Ο πρώην Βρετανός Πρωθπουργός έχει συνολικά 8 παιδιά!

Το νυφικό με άρωμα Ελλάδας της Κάρι Τζόνσον

Δημιουργία του οίκου Costarellos επέλεξε για τον γάμο της η Κάρι Τζόνσον. Το νυφικό κοστίζει 2.870 λίρες. Ιδρυτής και σχεδιαστής είναι ο Χρήστος Κωσταρέλλος, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και πάντα τα νυφικά του ήταν έργα τέχνης, καθώς δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ